Maajussi-Kalle paljastaa treffeillä herkän puolensa: "Tykkään, että sanot tuon suoraan"

1:20
Maajussi-Kalle avautuu morsianehdokkaalle herkästä aiheesta

Maajussi-Kalle heittäytyy avoimeen keskusteluun treffeillä Nellin kanssa.

Maajussille morsian -ohjelmassa farmiviikot ovat startanneet ja maajussit pääsevät viettämään ensimmäiset treffinsä puolisoehdokkaidensa kanssa. 

Ensimmäisille treffeille maajussi-Kallen kanssa pääsee Nelli. Kaksikko ottaa alleen fatbiket ja suuntaa luonnon helmaan pyöräilemään. Reippailun jälkeen Kalle ja Nelli tutustuvat toisiinsa paremmin yhteisellä lounaalla. Keskustelussa kaksikko uppoutuu puhumaan siitä, millaisista asioista he haaveilevat parisuhteessa. Nelli kyselee Kallelta, mikä hänelle on tärkeintä parisuhteessa sekä kumppanissa. 

– Tyypissä semmoinen kumppanuus, että puhalletaan yhteen hiileen ja tuolla tavalla klassisesti. Tullaan toimeen ja sitten parisuhteessa semmoinen läheisyys ja myöskin se sama kumppanuus siinä. Että ollaan samassa veneessä, tehdään yhteistyötä ja niin, Kalle miettii. 

Pohdintansa edetessä Kalle myöntää, mitä asioita erityisesti on kaivannut sinkkuna ollessaan. Nelli on mielissään Kallen ajatuksista. 

–Mä tykkään, että sä sanot ton suoraan. Joillekin voi olla vaikeaa sanoa, että kaipaa seuraa ja läheisyyttä ja että on yksinäinen, Nelli toteaa. 

Yllä olevalta videolta näet, mitä asioita maajussi-Kalle erityisesti on kaivannut ollessaan sinkku.

Maajussille morsian maanantaisin MTV3-kanavalla kello 20. Jaksot ilmestyvät viikon ennakkoon mtv-palveluun.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja