Toisellakin maajussi-Heidin sulhasehdokkaalla on ollut entuudestaan yhteys naiseen: "Tajusin, että mä olen ollut..."

5:54
Tässä ovat uudet maajussit ja maajussittaret!

Maajussi-Heidin sulhasehdokas Jari P on vieraillut entuudestaan Heidin tilalla. 

Maajussille morsian -ohjelmassa vietetään Naantalin treffiviikonloppua, jonka aikana maajussit ja heidän puolisoehdokkaansa pääsevät tekemään vihdoin lähempää tuttavuutta. Pikatreffit on käyty läpi, jonka jälkeen maajussit pääsevät tutustumaan ehdokkaisiinsa syvemmin ryhmätreffien merkeissä. 

Maajussi-Heidin ehdokkaiden joukossa on Jari P, joka on 50-vuotias herra kotoisin Kokemäeltä. Jari kertoo MTV Uutisille, että hänen edellisestä pidemmästä liitostaan on nyt kulunut kolmisen vuotta, joiden aikana on ollut kevyempää tapailua. 

Kun Jari viime keväänä eräänä iltana töistä tultuaan alkoi katsella Maajussille morsian -ohjelman maajussien esittelyjaksoa, hän ajatteli jo ennen Heidin osuutta, että nyt jos siellä sattuisi olemaan hänen ikäisensä hyvännäköinen nainen, joka asuisi suhteellisen lähellä, hän voisi kirjeen kirjoittaa. 

Heidin osuuden alkaessa ohjelmassa näytettiin ilmakuvaa maajussittaren tiluksilta. Tämä kiinnitti Jarin huomion muistolla menneisyydestä. 

– Tajusin, että mä olen ollut siinä pihapiirissä, Jari kertoo. 

Jarin mukaan hän piipahti Heidin tiluksilla viime vuoden elokuussa Kangasalassa järjestetyn folk-tapahtuman yhteydessä. Kun hän katoi edelleen Heidin esittelyä, vakuuttui mies entisestään. 

– Sitten kun näin hänen haastattelunsa, hänen silmänsä, hymynsä sekä elämäntapansa, niin sen voisi sanoa, että se oli sitten siinä. 

Mies kertoo olevansa yhä kiinnostunut Heidistä ja toivovansa kovasti saavansa kutsun farmiviikoille. Hän kuitenkin ensisijaisesti toivoo, että Heidi löytää itselleen hyvän ihmissuhteen. 

– En aseta itseäni mitenkään muiden yläpuolelle ja haluan hänelle oikeasti vain hyvää. 

Maajussille morsian MTV3-kanavalla maanantaisin kello 20.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja