Maajussi-Lauri erosi Anu-rakkaastaan: "Ei vaan se rakkaus sillä tavalla roihahtanut"

Vuonna 2019 Maajussille morsian -ohjelmassa ihastuttaneet maajussi-Lauri ja hänen morsianehdokkaansa Anu ovat eronneet. 

Maajussille morsian -ohjelmassa seurattiin syksyllä 2019 Turun saaristossa asustavan maajussi-Laurin matkaa. Ohjelman päätteeksi Lauri päätyi valitsemaan morsianehdokkaistaan Anun, jonka kanssa maajussi päätyi rakentamaan suhdetta pikku hiljaa. Nyt Lauri kertoo MTV Uutisille suhteen päättyneen kuitenkin eroon jo helmikuussa. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Seiska.

– Ei vaan se rakkaus sillä tavalla roihahtanut, että siitä olisi lähtenyt loppuelämän parisuhde kehittymään. 

Aloite päätökseen tuli Laurin mukaan häneltä itseltään. Maajussin mukaan entinen pariskunta ei ole pitänyt yhteyttä toviin. 

– Elämäähän tämä vain on, ei kai tässä voi sitten liikaa surkutella asioita. Tilanteen mukaan täytyy elää ja jos tämmöinen koetaan, ettei sitä parisuhdetta siitä muodostu, niin eihän sitä väkisinkään sitten voi.

Ohjelman kuvausten päätyttyä Lauri ja Anu rakensivat yhdessä yhteistä arkeaan rauhallisin askelin. He asuivat melko lähellä toisiaan, joten pystyivät vierailemaan helposti toistensa luona säännöllisesti.

Lauri kertoo, ettei ole miettinyt vielä toistaiseksi juurikaan uusia deittailukuvioita kiireisen kevään ja tulevan kesän takia. Lauri pyörittää sukunsa pitkän linjan saaristolaistilaa. Hän on kuitenkin tyytyväinen yhteisestä kokemuksestaan Anun kanssa.

– Koitetaan ensi maanantaina avata tuo ravintola kaikkien näiden koronasotkujen jälkeen ja muut työt myös painavat päälle. Nyt ei ole ainakaan deittaileminen ensimmäisenä mielessä. 

– Hoidetaan muut asiat mutta tottakai silmät ja korvat pidetään avoimina, että jos jotain tulee vastaan, niin ehkä katsotaan, mutta ei kyllä nyt etsimällä etsitä mitään. 

Lue myös:

    Uusimmat