Maajussi-Arhon vanhemmilla oli toisistaan eriävät mielipiteet siitä, kannattaako ohjelmaan osallistua: "Mutta sitten kun lähdin mukaan..."

Uudella Maajussille morsian -kaudella nähtävä Arho kertoo, miten hänen lähipiirinsä on suhtautunut siihen, että hän on mukana ohjelmassa.

Maanantaina paljastettiin ne neljä maajussia, jotka etsivät itselleen sitä oikeaa uudella Maajussille morsian -tuotantokaudella. Mukana olevat maajussit ovat tällä kaudella Anna-Reetta, Joonas, Victoria sekä Arho.

28-vuotias Arho kertoo MTV Uutisille, että silloin, kun hän oli jo ilmoittanut itsensä ohjelmaan, muttei ollut vielä kertonut asiasta muille, kuuli hän erilaisia mielipiteitä ohjelmaan osallistumiseen liittyen.

– Isä vähän yllytteli, että sinun pitää ilmoittautua, mutta äiti sanoi, ettei tuommoiseen kannata lähteä, hän hymyilee.

– Mutta sitten kun lähdin mukaan, niin kyllä he ovat olleet tukena. Ei ole mitään soraääniä kuulunut turhan paljoa, hän naurahtaa.

Arho kertoo olleensa jopa yllättynyt siitä, miten hyvä yhteishenki hänen ja muiden maajussien välille ohjelman kuvauksissa syntyi. Hän sanoo maajussiporukan tulleen keskenään juttuun alusta asti.

– Anna-Reetan kanssa varsinkin, kun olemme samalta seudulta kulkeneet kuvauksiin samalla kyydillä, niin välillä tuntuu, että olemme tutustuneet hirveän paljon, hän sanoo ja lisää, että on varmasti kaikkien maajussikollegoiden kanssa yhteyksissä vastaisuudessakin.

Maajussille morsian maksutta MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla ma 29.8. klo 20 alkaen.
Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat