Mainos

Maajussi-Antti-Jussi avautuu morsianehdokkaastaan Juuliasta: "Meikäläisen vaistot meni hänessä niin pieleen"

1:29

Maajussi-Antti-Jussi kertoo Maajussille morsian -ohjelmassa hetkestä jolloin sai tietää morsianehdokkaansa Juulian rakastuneen toiseen.

VIDEO: Maajussi-Antti-Jussi kertoo kahden morsianehdokkaan rakastumisesta

Maajussille morsian -ohjelman farmiviikot ovat jo kaukana takana päin, ja nyt maajussien on aika kokoontua jälleen Naantaliin muistelemaan juontaja Vappu Pimiän kanssa kesän tapahtumia. 

Maajussi-Antti-Jussi muistelee omasta puolestaan sitä mistä kaikki alkoi: Naantalin treffiviikonloppua. Antti-Jussi kertoo, että jo ensimmäisten tiputusten tekeminen viiden minuutin pikatreffien jälkeen oli erittäin hankalaa. Tuolloin nähtiin, kuinka mies pyysi jokaiselta pudottamaltaan naiselta anteeksi. 

Antti-Jussille alkoi syntyä lämpimiä tunteita joitakin jäljelle jääneitä ehdokkaita kohtaan. Erityisesti Antti-Jussi oli kiinnostunut Juuliasta, joka kertoi miehelle Naantalissa yllättäen ennen valintoja, ettei tunne ollutkaan molemminpuolinen. 

– Se oli itseasiassa jännä tilanne, koska tavallaan meikäläisen vaistot meni hänessä niin pieleen, Antti-Jussi muistelee. 

Antti-Jussin mukaan hän oli kokenut, että Juulia toi itseään niin vahvasti esille, joten hänen täytyi erikseen muistaa yrittää huomioida kaikkia naisia tasapuolisesti. Hän kertoo olleensa erittäin yllättynyt Juulian ilmoituksesta. 

– Se oli semmoinen jännä hetki. Hetken aikaa täytyi itse kelata että hetkonen, miten voi lukea ihmistä näin väärin. 

Tiistaina 23. lokakuuta syy Juulian viileille tunteille Antti-Jussia kohtaan selvisi: hän oli tavannut Naantalissa maajussi-Maunon morsianehdokkaan Henriikan ja rakastunut tähän. Asia selvisi myös Antti-Jussille jo Naantalissa. 

– Se selitti enemmän kuin miljoona sanaa siinä hetkessä, kun sen kuuli Juulialta itseltään, että nyt on tämmöinen tilanne. Siinä kohtaa itsekin tajusi, miksi tämä meni näin. 

Maajussille morsian maanantaisin MTV3-kanavalla klo 20!

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja