Maajussi-Antti-Jussi avautuu morsianehdokkaastaan Juuliasta: "Meikäläisen vaistot meni hänessä niin pieleen"

Maajussi-Antti-Jussi kertoo Maajussille morsian -ohjelmassa hetkestä jolloin sai tietää morsianehdokkaansa Juulian rakastuneen toiseen.

VIDEO: Maajussi-Antti-Jussi kertoo kahden morsianehdokkaan rakastumisesta

Maajussille morsian -ohjelman farmiviikot ovat jo kaukana takana päin, ja nyt maajussien on aika kokoontua jälleen Naantaliin muistelemaan juontaja Vappu Pimiän kanssa kesän tapahtumia. 

Maajussi-Antti-Jussi muistelee omasta puolestaan sitä mistä kaikki alkoi: Naantalin treffiviikonloppua. Antti-Jussi kertoo, että jo ensimmäisten tiputusten tekeminen viiden minuutin pikatreffien jälkeen oli erittäin hankalaa. Tuolloin nähtiin, kuinka mies pyysi jokaiselta pudottamaltaan naiselta anteeksi. 

Antti-Jussille alkoi syntyä lämpimiä tunteita joitakin jäljelle jääneitä ehdokkaita kohtaan. Erityisesti Antti-Jussi oli kiinnostunut Juuliasta, joka kertoi miehelle Naantalissa yllättäen ennen valintoja, ettei tunne ollutkaan molemminpuolinen. 

– Se oli itseasiassa jännä tilanne, koska tavallaan meikäläisen vaistot meni hänessä niin pieleen, Antti-Jussi muistelee. 

Antti-Jussin mukaan hän oli kokenut, että Juulia toi itseään niin vahvasti esille, joten hänen täytyi erikseen muistaa yrittää huomioida kaikkia naisia tasapuolisesti. Hän kertoo olleensa erittäin yllättynyt Juulian ilmoituksesta. 

– Se oli semmoinen jännä hetki. Hetken aikaa täytyi itse kelata että hetkonen, miten voi lukea ihmistä näin väärin. 

Tiistaina 23. lokakuuta syy Juulian viileille tunteille Antti-Jussia kohtaan selvisi: hän oli tavannut Naantalissa maajussi-Maunon morsianehdokkaan Henriikan ja rakastunut tähän. Asia selvisi myös Antti-Jussille jo Naantalissa. 

– Se selitti enemmän kuin miljoona sanaa siinä hetkessä, kun sen kuuli Juulialta itseltään, että nyt on tämmöinen tilanne. Siinä kohtaa itsekin tajusi, miksi tämä meni näin. 

Maajussille morsian maanantaisin MTV3-kanavalla klo 20!

Lue myös:

    Uusimmat