Marjon valinnut Maajussi-Tuomo on onnellinen mies: "Ei tämän täydellisempää voi olla"

Maajussi-Tuomo teki farmiviikkojen päätteeksi kenties elämän parhaan päätöksen. 

VIDEO: Maajussi-Antti-Jussi kertoo kahden morsianehdokkaan rakastumisesta

Maajussille morsian -ohjelman farmiviikot ovat ohi ja neljän maajussin on aika kokoontua yhteen muistelemaan sitä, mistä kaikki oikein sai alkunsa. Juontaja Vappu Pimiän johdolla miehet kertaavat tapahtumia Naantalin treffiviikonlopusta asti ja kertovat, mihin tilanteet farmiviikkojen jälkeen johtivat. 

Maajussi-Tuomo kertoo olevansa tällä hetkellä erittäin onnellinen mies. Hän valitsi farmiviikon päätteeksi Marjon, joka oli hänelle selkeä päätös jo lähestulkoon Naantalista asti. Jo kaksikon ensimmäinen kohtaaminen oli maajussin mukaan mieleenpainuva. 

– Kyllä muistan kun se punahiuksinen kaunis nainen tuli siihen tuolille istumaan. Olin jo melkein aloittamassa siinä keskustelua, mutta hän sanoi heti ekana, että "miksi kutsuit minut tänne", Tuomo muistelee.

– Joku siinä oli semmoinen sävy, että sain heti sellaisen fiiliksen, että hän olisi vähän niinkuin perääntymässä tästä asiasta, ja toivoin että ei.

Tuomo kuitenkin tiesi pian kutsuvansa Marjon kotitilalleen. Farmiviikot sujuivat hyvin ja päätös oli erittäin pian selkeä kummallekin. Tuomon mukaan oli erittäin helpottavaa kun Vappu saapui farmille ja hän pääsi kertomaan valinnastaan. Sitten rakastumisen kynnyksellä ollut pari sai vihdoin olla kahdestaan.

– Vappu kun lähti, niin Marjo jäi vielä viikonlopuksi. Jäi tilalleni sinne, oli vielä vapaata minulla se viikonloppu, niin saatiin olla ihan rauhassa. 

Maajussin mukaan kaksikko on puhunut yhteisestä tulevaisuudestaan paljon ja kaikki näyttää tällä hetkellä erittäin hyvältä. 

– Ollaan vietetty Marjon kanssa hyvin paljon aikaa yhdessä, se on viihtynyt Rantasalmella aika paljon ja ollaan nähty melkein viikottain pitkiä pätkiä. 

Tuomo toivoo, että muutaman vuoden päästä pariskunta elää yhteistä elämäänsä maajussin tilalla Rantasalmella. 

– Minusta tuntuu tosi hyvälle, tää tuntuu ihan täydelliseltä, ei tämän täydellisempää voi olla. Asiat ja kaikki on natsannut niin hyvin, aika käsittämätöntä, Tuomo summaa. 

Maajussille morsian maanantaisin MTV3-kanavalla klo 20!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja