Maajussi-Antti-Jussin morsianehdokas kertoo farmiviikon tunnelmistaan: "Ei ota yhtään selvää"

Maajussi-Antti-Jussin morsianehdokas Petra kertoo, ettei osaa tulkita treffien jälkeen vielä miehen tunteita.

VIDEO: Maajussi-Antti-Jussi laittaa itsensä likoon kahdenkeskisillä treffeillä

Maajussille morsian -ohjelmassa on edetty farmiviikoille ja neljä maajussia on kutsunut kukin kolme morsianehdokasta kotitilalleen tutustumaan mieheen paremmin. Ensimmäisenä treffipäivänä maajussi-Antti-Jussin kanssa kahdenkeskisille treffeille saa lähteä Petra.

Antti-Jussi ja Petra suuntasivat treffipäivänään lennolle pienlentokoneella maajussin kotimaisemien ylle. Petra kertoo MTV:lle, että kokemus oli todella ikimuistoinen. 

– En olisi ikinä uskonut, että tämmöiseen pääsee. Oli ihan uskomattoman hienoa. 

Petran mukaan kaikki on sujunut hyvin farmiviikoilla, jonka aikana morsiamet ovat myös päässeet Antti-Jussin maatilan töiden makuun. Morsianehdokkaat ovat päässeet esimerkiksi lypsämään lehmiä, ajamaan traktorilla, hoitamaan maatilan pihaa sekä istuttamaan yrttejä. 

Morsianehdokas kertoo, että farmiviikon aikana Antti-Jussista on vahvistunut se kuva, joka naisella oli miehestä jo entuudestaan. 

– Aito, rehellinen ja luotettava tyyppi, semmoinen hänestä on täälläkin tullut esille. 

Petra sekä kaksi muuta morsianehdokasta, Kia ja Elina, ovat tulleet farmiviikon aikana loistavasti toimeen keskenään. Petran mukaan kolmikon kesken ei ole ollut havaittavissa lainkaan mustasukkaisuutta. Nainen kuitenkin arvuuttelee Antti-Jussin tunteita. 

–Ei tässä kohtaa ota yhtään selvää, mitä se Antti-Jussi meistä tässä kohtaa ajattelee. 

Maajussille morsian maanantaisin MTV3-kanavalla klo 20!

Lue myös:

    Uusimmat