Maajussi-Aleksi ja morsianehdokas pohtivat pikatreffeillä jo yhteistä tulevaisuutta: "Jos tässä hyvin käy ja muuttaisit tuonne Ranuan peräkylille"

Maajussi-Aleksi ja morsianehdokas väläyttelevät jo yhteisen tulevaisuuden mahdollisuutta.

Maajussille morsian -ohjelman maajussit ja maajussittaret ovat tehneet ensimmäisen vaikean päätöksensä sen suhteen, ketä he ovat kutsuneet ensimmäisille pikatreffeille Naantaliin. Nyt rakkautta etsivät kohtaavatkin ensimmäistä kertaa mahdolliset puolisoehdokkaansa. 

Maajussi-Aleksi myöntää tavatessaan erään morsianehdokkaistaan, että hän on ollut innoissaan tämän kohtaamisesta. 

– Tiedätkö mä olen odottanut sua ehkä eniten näistä, Aleksi myöntää. 

Morsianehdokas nauraa ja ihmettelee, miksi Aleksi on odottanut hänen tapaamistaan niin kovasti. 

– Sä olit ehkä noista kirjeistä semmoinen ylivoimainen ykkönen. Näki, että olit käyttänyt siihen tosi paljon aikaa ja se oli tosi hellyttävää, Aleksi perustelee. 

Kaksikko tuntuu löytävän nopeasti yhteisen sävelen pikatreffiensä aikana. Myös morsianehdokas on tapaamisesta mielissään. 

– Jotenkin se jännitys ja kaikki hävisi sitten siinä, kun pääsi siihen hetkeen. Se oli ihan mahtavaa. 

Pari päätyy puhumaan jopa mahdollisesta yhteisestä tulevaisuudesta. Aleksi muun muassa kysäisee, näkisikö morsianehdokas itsensä asumassa joskus maajussin kotipaikkakunnalla Ranualla.

– Jos tässä hyvin käy ja muuttaisit tuonne Ranuan peräkylille, miltä se kuulostaa? Kuulostaisiko se mahdottomalta? Aleksi tiedustelee.

Morsianehdokkaan mukaan tämä voisi kuitenkin olla hyvinkin mahdollista. 

– Olen itse yleensä aika varovainen näissä asioissa, etten ala mitään pilvilinnoja rakentelemaan, koska asiahan voi muuttua ihan päälaelleen. Mutta näin aluksi, niin fiilis on tosi hyvä. Aika näyttää, miten käy! maajussi pohdiskelee tapaamisen jälkeen. 

Maajussille morsian MTV3-kanavalla maanantaisin kello 20!

Lue myös:

    Uusimmat