Maailmankuulun tv-lääkäri Michael Mosleyn kuolinsyy selvillä

Kreikassa kadonneen julkkislääkärin Michael Mosleyn ruumis on löytynyt – tällainen maastoalue on kyseessä 0:28
Katso video! Tällaiselta alueelta tv-lääkärin ruumis löytyi.

Tunnetun brittilääkärin ruumis löydettiin sunnuntaina neljä päivää kestäneiden etsintöjen jälkeen. Nyt alustava kuolinsyy on selvillä.

Kreikan Symin saarella kuolleena löydetyn tunnetun brittilääkärin Michael Mosleyn, 67, kuolinsyy on selvinnyt, uutisoi muun muassa BBC.

Viranomaiset kertovat, että alustavan ruumiinavauksen mukaan Mosley kuoli luonnollisista syistä.

Kreikan poliisi tiedottaja Konstantia Dimoglidou kertoo BBC:lle, että ruumiinavauksessa ei löytynyt vammoja, jotka olisivat voineet aiheuttaa kuoleman.

Tiedottajan mukaan päätelmät luonnollisesta kuolemasta perustuvat ruumiin asentoon ja vammojen puuttumiseen. Hän kertoo, että myrkytys- ja kudostutkimus on tilattu.

TV-lääkärin ruumis löydettiin Symin saarella sijaitsevalta kallioalueelta sunnuntaina 9. kesäkuuta. Mosley ilmoitettiin kadonneeksi keskiviikkona 5. kesäkuuta.

BBC:n mukaan valvontakameroiden kuvamateriaaleista käy ilmi, että iltapäivälenkillä ollut Mosley katoaa näkyvistä, kun hän laskeutuu alas rinnettä paikassa, josta hänen ruumiinsa myöhemmin löydettiin. BBC kertoi aiemmin, että hänen ruumiinsa löytyi jyrkänteeltä Pedin kylän koillispuolelta.

Pieni Symin saari sijaitsee parinkymmenen kilometrin päässä Rodokselta. Symin saarella asuu noin 2 600 ihmistä.

Muun muassa televisiosta tutun Mosleyn ohjelmia on nähty myös Suomessa. Ylen ohjelmistossa on ollut muun muassa sarja Kyllä lääkäri tietää sekä Mosleyn tekemiä dokumentteja. Mosley tunnetaan myös 5:2-dieetin kehittäjänä.

 

 

 

 

 

 

 

Lue myös:

    Uusimmat