Mainos

Maailmankirjat sekaisin: Applen perustajajäsen ihaileekin Androidia

Teknologiajätti Applen perustajajäsen Steve Wozniak on aiheuttanut hämmennystä iPhone-kommenteillaan. Hän kertoo rakastavansa iPhoneaan, mutta toteaa Android-käyttöjärjestelmän olevan askeleen edellä tietyissä asioissa.

Hämmästyttäväksi Wozniakin kommentit tekee se, että Applen edesmennyt johtaja Steve Jobs puolestaan vihasi Androidia ja oli kaikin tavoin halukas tuhoamaan sen. Myös monet Apple-fanit ovat syyttäneet Androidia "iPhonen matkimisesta".

- Minun pääasiallinen puhelimeni on iPhone. Rakastan sen kauneutta, mutta toivoisin, että se pystyisi tekemään kaikkea sitä, mitä minun Android-puhelimeni tekee. Toivon todella sitä, kommentoi Wozniak.

"Androidilla paremmat äänikomennot ja navigointi"

The Daily Beastin verkkosivuilla todetaan, että Wozniakin mielestä Androidin äänikomennot toimivat paremmin. Hänen mielestään Applen Siri-ääniohjaus toimi hyvin, kun se oli vielä itsenäinen ohjelma. Wozniakin mielestä ohjelmisto ei enää ole toiminut yhtä hyvin sen jälkeen kun Apple osti sen haltuunsa. Hän myös kehuu Androidin GPS-navigointijärjestelmän etuja.

-Android on navigoinnissa huomattavasti edellä, toteaa Wozniak.

Lisäksi hän haukkuu iPhonen akun kestoa aiempaa huonommaksi.

"iPhonen valttina yksinketaisuus"

Wozniak aiheutti ihmetystä jo aiemmin kun hän saapui noutamaan Googlen viimeisimmän lippulaivapuhelimen, Galaxy Nexuksen. Hänestä otettiin kuva Googlefanien kanssa Androidin kehityskeskuksen ulkopuolella.

- Jos olet valmis ymmärtämään Androidia hieman, niin valitettavasti täytyy myöntää, että se tarjoaa käyttäjälleen tietyissä asioissa enemmän, Wozniak vuodattaa.

Wozniak kuitenkin kehuu iPhonen helppokäyttöisyyttä ja suosittelee puhelinta valtaosalle kännykän käyttäjistä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.