Maailman seksikkäin nainen ei meikkiä kaipaa

Vastikään maailman seksikkäimmäksi naiseksi kruunattu Mila Kunis nähtiin päiväkävelyllä Ashton Kutcherin käsipuolessa ilman meikin häivääkään. Menestys ei ole kihahtanut upean naisen päänuppiin.

Miehen puolikkaat -tähti Ashton Kutcherin kanssa seurusteleva näyttelijä Mila Kunis on elävä todiste siitä, että kauneus ei ole aina ehostuksen määrästä kiinni. Vastikään Esquire-lehden Maailman seksikkäin nainen -tittelin pokannut kaunotar kuvattiin käyskentelemässä Kutcher-rakkaansa kanssa New Yorkissa varsin rennoissa merkeissä.

Harmaisiin Ugg-saappaisiin, mustaan huppariin ja rauhanmerkin koristamiin college-housuihin pukeutunut tähti talsi miljoonakaupungissa sen näköisenä, kuin olisi vasta noussut sängystä. Tukka sekaisin ulos lähtenyt kaunotar hymyili leveästi kahvikuppi kummassakin kädessä, ja myös vierellä astellut Kutcher näytti olevan varsin hyvällä tuulella.

Huolimatta siitä, että Kunis on menestynyt Hollywoodissa todella hyvin, ei maine ole kihahtanut vaatimattoman naisen päänuppiin. Kunis vähättelee itseään Esquire-lehdessä, jonka uusimman numeron kannessa hän poseeraa rohkeana yläosattomissa, vain kädet rintojensa peittona.

Miten Kunis vähättelee taitojaan? Lue lisää ja katso kuvat seksikkäästä tähdestä:Maailman seksikkäin nainen ei meikkiä kaipaa – katso

MIEHEN PUOLIKKAAT Subilla tiistaista perjantaihin klo 19.30.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat