Luxemburgin entinen kohuprinsessa löysi avioeron jälkeen nopeasti uuden onnen – vauva syntyi kuukausi häiden jälkeen

Luxemburgin entinen prinsessa Tessy avioitui heinäkuussa ja synnytti kolmannen poikansa noin kuukausi häiden jälkeen.

Luxemburgissa järkytyttiin vuonna 2017, kun suurherttua Henrin pojan prinssi Louis'n, 35, ja prinsessa Tessyn, 35, avioliitto päättyi eroon. Kuninkaallisten keskuudessa avioerot eivät ole yleisiä, joten uutinen nousi otsikoihin nopeasti myös maailmalla. Avioero sinetöitiin lopullisesti vuonna 2019.

Tessy ei ole peitellyt eron jälkeen uutta onneaan, jonka hän löysi nopeasti sveitsiläisen liikemiehen Frank Floesselin kanssa. Pari kihlautui uutena vuotena 2021 ja kertoi samalla odottavansa ensimmäistä yhteistä lastaan.

Nopeasti suhteessaan edennyt pari avioitui 23. heinäkuuta. Häitä vietettiin Instagramissa nähdyn kuvan perusteella hyvin pienimuotoisesti. Tessy oli valinnut ylleen kuitenkin valkoisen mekon, johon kuulu mustaruusuke, joka korosti vauvavatsaa.

Tessyllä on ex-miehensä kanssa jo ennestään kaksi poikaa: 15-vuotias prinssi Gabriel ja 13-vuotias prinssi Noah. Myös Frank Floesselilla on aiemmasta liitostaan Julia-niminen tytär.

Perheen uusi tulokas saapui maailmaan reilu kuukausi häiden jälkeen. Tessy paljasti sosiaalisessa mediassa, että pieni poika sai nimekseen Theodor. Iloiset perheuutiset paljastettiin poikkeuksellisella tavalla, sillä Instagramissa julkaistulla videolla pienokaisen syntymästä kertoi Tessyn vanhin poika prinssi.

Myöhemmin Tessy julkaisi kuitenkin myös kuvan sairaalasta, jossa vanhemmat poseerasivat pienokaisensa kanssa.

– Hän on täällä 29 tunnin synnytyksen jälkeen, tuore äiti iloitsi Instagramissa.

Avioerouutisten jälkeen hän aiheutti myös pienimuotoisen kohun kertomalla julkisesti, että oli saanut keskenmenon odottaessaan parin kolmatta lasta. Lisäksi hän laukoi kitkeriä kommentteja aviomiehensä käytöksestä, joka hänen mukaansa oli syynä eroon.

Tessyn iloisista perheuutisista kertovan People-lehden mukaan myös hänen ex-puoliso prinssi Louis julkisti niin ikään hiljattain iloisia perheuutisia. Luxemburgin hovi tiedotti huhtikuussa, että Louis on kihlautunut hiljattain ranskalaisen lakimiehen Scarlett-Lauren Sirguen kanssa.

– Olemme onnellisia voidessamme ilmoittaa poikamme kihlauksesta, suurruhtinas Henri ja hänen puolisonsa ruhtinatar Maria Teresa ilmoittivat ja sanoivat myös prinssi Gabrielin ja prinssi Noahin olevan iloisia isänsä puolesta.

Louis’n ja Tessyn suhde oli skandaali jo ennen avioeroa. Parin esikoinen Gabriel nimittäin syntyi jo seitsemän kuukautta ennen kuin nuori pari asteli alttarille vuonna 2006. 

Myös paikka, jossa rakkaus sai alkunsa, oli kuninkaallisille poikkeuksellinen. Tessy oli nimittäin liittynyt Luxemburgin armeijaan vain 18-vuotiaana ja työskenteli vuonna 2004 rauhanturvaajana Kosovossa. Hän ja Louis tapasivat, kun prinssi vieraili armeijan joukkojen luona. Kaiken kukkuraksi prinssin perheen on huhuttu saaneen tietää parin suhteesta vasta siinä vaiheessa, kun 19-vuotias Tessy oli jo raskaana.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja