Muistatko entisen kohuprinsessan Tessyn? Löysi sokkieron jälkeen uuden onnen sveitsiläispohatan kanssa ja odottaa nyt perheenlisäystä

Luxemburgin prinssi Louis'n ex-vaimo Tessy Anthony on löytänyt uuden onnen vuonna 2017 tapahtuneen avioeron jälkeen.

Luxemburgissa järkytyttiin vuonna 2017, kun suurherttua Henrin pojan prinssi Louis'n, 34, ja prinsessa Tessyn, 35, avioliitto päättyi eroon. Kuninkaallisten keskuudessa avioerot eivät ole yleisiä, joten uutinen nousi otsikoihin nopeasti myös maailmalla. Lopullisesti avioero sinetöitiin kaksi vuotta myöhemmin, vuonna 2019.

Ex-parilla on kaksi yhteistä lasta: 14-vuotias prinssi Gabriel ja 12-vuotias prinssi Noah. Avioerouutisten jälkeen Tessy kohautti vielä kertomalla avoimesti kokeneensa keskenmenon odottaessaan parin kolmatta lasta.

Entinen prinsessa Tessy kertoo Instagram-tilillään löytäneensä eron jälkeen uuden onnen viime vuonna tapaamansa sveitsiläisen liikemiehen Frank Floesselin kanssa. Tessy julkisti vuodenvaihteessa parin kihlautuneen ja nyt hän kertoi kihlaparin odottavan myös ensimmäistä yhteistä lastaan. Raskaudesta uutisoi myös muun muassa Daily Mail.

– Kevät on täydellistä aikaa kasvattaa kauniita kukkia, Tessy kirjoitti kuvan yhteydessä, jossa näky ensimmäinen vilaus pyöristyneestä vauvavatsasta.

Entinen prinsessa on julkaissut sosiaalisessa mediassa myös useita kuvia, joissa hän viettää perheaikaa uuden rakkaansa ja edellisestä liitostaan syntyneiden poikiensa kanssa. Uusperhe on muun muassa nauttinut Sveitsin jylhistä maisemista vaelluksilla ja viettivät yhdessä myös joulua.

Tessy kuvaili vuonna 2018 avioeron olleen kova paikka hänelle yli kymmenen vuoden avioliiton jälkeen – kuten myös keskenmenon, jonka jälkeen hän kertoi itkeneen vuosia. Eron syyksi hän on luonnehtinut ex-miehensä "sietämättömän käytöksen" erittelemättä kuitenkaan sen tarkemmin, mistä on ollut kyse.

– Avioeroni oli ehdottomasti yksi vaikeimmista päätöksistä, joita olen joutunut tekemään, hän on Daily Mailin mukaan sanonut.

– Koin samankaltaisia tunteita kuin keskenmenon aikaan. Olen kuitenkin aina saanut voimaa kahdesta terveestä pojastani, jotka ovat minulle maailman tärkein asia.

Jos kuninkaallisten avioero oli Luxemburgissa skandaali, sitä oli myös liiton alku. Tessyn ja prinssi Louis’n esikoinen Gabriel nimittäin syntyi jo seitsemän kuukautta ennen kuin nuori pari asteli alttarille vuonna 2006.

Ennen avioliittoaan Tessy oli liittynyt Luxemburgin armeijaan vain 18-vuotiaana ja työskenteli vuonna 2004 rauhanturvaajana Kosovossa. Hän ja Louis tapasivat, kun prinssi vieraili armeijan joukkojen luona ja nuorten välille leimahtanut suhde aiheutti kohun.

Tessy tuli vaatimattomasta perhetaustasta, kun taas Louis kuuluu yhteen Euroopan äveriäimmistä kuninkaallisista perheistä ja varttui palatsissa. Kaiken kukkuraksi prinssin perheen on huhuttu saaneen tietää parin suhteesta vasta siinä vaiheessa, kun 19-vuotias Tessy oli jo raskaana.

Tiettävästi tästä syystä prinssi Louis luopui paikastaan kruununperimysjärjestyksessä, mutta parin pojat saivat kuitenkin prinssin tittelit.

Tessy joutui myös eron jälkeen ikävässä yhteydessä otsikoihin, sillä muun muassa Telegraph-lehti kertoi, että entistä prinsessaa on syytetty onnenonkijaksi, joka yritti rahastaa kuninkaallista perhettä avioeron yhteydessä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja