Kaksi vuotta sitten eronnut Luxemburgin prinssi Louis meni kihloihin – tällainen oli ex-vaimon reaktio

Prinssi meni kihloihin ranskalaisen lakimiehen kanssa. 

Luxemburgin prinssi Louison mennyt kihloihin ranskalaisen lakimiehen Scarlett-Lauren Sirguen kanssa, asiasta tiedotti maan suurherttuatuomioistuin tiistaina 7. huhtikuuta.

Louisin vanhemmat suurherttua Henri ja suurherttuatar Maria Teresa ovat iloisia poikansa kihlautumisesta.

– Olemme erittäin iloisia voidessamme ilmoittaa poikamme, prinssi Lousin sitoutumisesta neiti Scarlett Lauren Sirgueen. Louisin pojat, prinssi Gabriel ja Noah antavat meidän kanssamme täyden siunauksen. Toivotamme heille valtavasti onnea, tiedotteessa kerrotaan.

Scarlett-Lauren ja prinssi Louis kihlakuvassa. 

Kohuliitto

34-vuotias prinssi oli aiemmin naimisissa Tessy Antonyn kanssa, vuodesta 2006 vuoteen 2019. Pariskunnalla on kaksi poikaa, 15-vuotias Gabriel sekä 13-vuotias Noah.

Louis luopui paikastaan kruununperimysjärjestyksessä juuri ennen naimisiin menoa, parin pojat saivat kuitenkin prinssin tittelit.

Pariskunnan erosta uutisoitiin ensimmäisen kerran vuonna 2017. Maassa uutinen oli järkytys, sillä kuninkaallisten avioerot eivät ole tavanomaisia ja se nousi otsikoihin ripeästi myös maailmalla. Avioero sinetöitiin kaksi vuotta myöhemmin.

Myös liiton alku oli skandaali, sillä heidän esikoispoikansa syntyi seitsemän kuukautta ennen avioliittoa.

Tessy joutui eron jälkeen ikävässä yhteydessä otsikoihin, sillä muun muassa Telegraph-lehti kertoi, että entistä prinsessaa on syytetty onnenonkijaksi, joka yritti rahastaa kuninkaallista perhettä avioeron yhteydessä.

Tessy on onnellinen ex-puolisonsa kihlausuutisesta. Hän onnitteli Louisia ja nykyistä puolisoa Instagram-postauksessaan. Hän julkaisi Instagram Tarinat -osioon tuoreesta kihlaparista yhteiskuvan ja kirjoitti siihen saatetekstin:

– Gabe, Noah, Frank ja minä olemme niin onnellisia teidän molempien puolesta ja toivotamme teille parasta ja paljon onnea, hän kirjoitti.

Tessy on nykyisin kihloissa sveitsiläisen liikemiehen Frank Floesselin kanssa. Tessy julkisti vuodenvaihteessa parin kihlautuneen ja nyt hän kertoi kihlaparin odottavan myös ensimmäistä yhteistä lastaan. 

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja