Mainos

Luuletko olevasi hyvä sängyssä? Nämä oudot merkit voivat paljastaa totuuden

Hieman oudotkin piirteet saattavat paljastaa, että vakuutat vällyjen välissä.

Oletettavasti kaikki haluavat olla hyviä sängyssä. Tämän lisäksi jokainen luultavasti haluaa sänkyynsä kumppanikseen, joka tietää, mitä makuuhuoneessa pitää tehdä. Kumppanin sänkytaitoja onkin helppo arvioida, mutta mistä oikeataan voit itse tietää, oletko hyvä peuhaamaan vällyjen välissä vai et?

Jotkut tutkimukset paljastavat tiettyjä oudoltakin kuulostavia merkkejä, joista voi päätellä, että olet melkoinen peto pedissä. Bustle-sivusto listasi nämä erikoiset merkit siitä, että saatat olla haluttua sänkyseuraa.

Täysin aukottomasti ei näihin merkkeihin kannata luottaa, mutta montako kohtaa tunnistat itsessäsi?

Juot paljon viiniä

Viinin lipittäminen itsessään tuskin tekee kenestäkään supersälliä sängyssä, mutta Firenzen yliopistossa vuonna 2009 tehdyn tutkimuksen mukaan ainakin ne naiset, jotka joivat päivässä kaksi lasia viiniä, olivat parempia sängyssä ja seksuaalisesti tyydyttyneempiä kuin ne naiset, jotka joivat vain lasillisen tai eivät viiniä lainkaan. Tutkimuksen johtajan mukaan viinin ja seksuaalisuuden yhteys on tiedetty jo Antiikin Kreikassa. Kahta lasia enempää tuskin kuitenkaan kannattanee nauttia.

Olet hauska

Kerrotko hyviä vitsejä? Onko sinulla poikkeuksellinen kyky nauraa itsellesi? Erään Intelligence-julkaisussa esitellyn tutkimuksen mukaan huumorintajuiset ihmiset ovat hyviä sängyssä.

Suosikkijäätelösi on kahvinmakuinen

Jos kaikista mahdollisista jäätelöistä, huomaat himoitsevasi eniten sitä, joka maistuu kahvilta, saatat olla varteenotettava vaakamamboilija. Vuonna 2013 chicagolaisen Smell and Taste Instituten tekemän tutkimuksen mukaan kahvijäätelö suosikkilistan ykkösenä kertoo siitä, että elät hetkessä; et välitä eilisestä etkä huomisesta. Välität vain tästä hetkestä. Ja seksin aikana tällainen todellinen läsnäolo on vain hyväksi.

Olet fiksu

Lontoolaisen King's Collegen professorin Tim Spectorin vuonna 2009 tekemän tutkimuksen mukaan fiksut naiset ovat parempia sängyssä kuin vähemmän fiksut naiset. Tutkimukseen osallistui 2000 iältään 20–65-vuotiasta naista. Älykkäimmät saivat jopa kaksi kertaa niin paljon orgasmeja kuin vähemmän älykkäät.

Syöt hitaasti

Kun ihminen syö hitaasti, hän maistaa kaiken jokaisella haukullaan ja nauttii siitä. Eipä ihme, että tämä piirre poikii onnea myös makuuhuoneessa. Jos käytät aikaa päivällisen kanssa, on hyvin todennäköistä, että nautiskelet asioista ja arvostat niitä, toteaa parisuhdevalmentaja Colin Christopher Msn.com-sivustolla. Niinpä otat oman aikasi kenties myös makuuhuoneessa. Tämä ominaisuus tekee taatusti hyvää seksielämälle.

Tiedät, mitä haluat syödä

Jos tiedät, mitä haluat syödä ja tilaat juuri sitä, voi sekin olla mielenkiintoinen osoitus siitä, että olet hyvä sängyssä. Tätä mieltä on Men's Health -sivuston haastattalema antropologi Helen Fisher. Jämäkkä ihminen on itsevarma ja tietää, mitä haluaa. Nämä ominaisuudet kulkevat käsi kädessä hyvän rakastajan kanssa.

Tanssit hyvin

Helen Fisherin mukaan myös hyvät tanssijat liikehtivät todennäköisesti hyvin myös vällyjen välissä. Fisherin mukaan tanssiminen viestii sosiaalisuudesta ja itsevarmuudesta.

Viihdyt alasti

Jos pystyt vaivatta olemaan alasti, olitpa kotona kumppanisi kanssa tai kuntosalin pukuhuoneessa tuntemattomien ympäröimänä, olet luultavasti myös sängyssä oiva kumppani. Journal of Sexual Medicine -julkaisussa esitelty tutkimus osoitti että kun nainen viihtyy kehossaan, eikä vaivaannu ollessaan alasti, hänen seksuaalinen tyytyväisyytensä lisääntyy. Tällöin on luultavaa, että kumppanisikin hyötyy.

Olet vasenkätinen

Vuonna 2014 tehty maailmaanlaajuinen seksikysely paljasti, että 86 prosenttia vasenkätisistä on "äärimmäisen tyytyväinen" seksuaalisesti. Oikeakätisistä samaa sanoi vain 15 prosenttia. Kyselyyn osallistui 10 000 ihmistä. Oletko niin onnekas, että sekä sinä että kumppanisi olette vasenkätisiä?

Pidät katsekontaktista

Toisen ihmiseen silmiin katsominen pitkään ei aina ole helppoa. Moni vaivaantuu, jos katsekontaktia kestää liian pitkään. Jos kuitenkin pystyt säilyttämään katsekontaktin, saattaa se kertoa mestaruudesta makuuhuoneessa.


***

2:27

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.