Luottoveskari leikkaukseen – katkeaako SM-liigajoukkueen hyvä rynnistys tähän?

Myykö TPS pelaajiaan ennen siirtorajaa? Päävalmentaja Marko Virtanen ottaa kantaa 1:21
Videolla spekulointia TPS:n loppukauden suunnitelmista.

Viime aikoina SM-liigassa pirteästi pelanneelle TPS:lle tuli takaisku, kun maalivahti Rasmus Tirronen joutuu leikkaukseen. TPS hankki hänen tilalleen korvaajan Ruotsista. 

TPS on kivunnut SM-liigan hänniltä kilvoittelemaan pudotuspelipaikasta, jonne matkaa on neljä pistettä. Matkaan tuli mutka, kun se joutuu tulemaan toimeen ilman kautensa päättävää Tirrosta. 

– Olen pelannut jo tovin omasta tahdostani vamman kanssa, sillä olen halunnut olla joukkueen käytettävissä. Vamma on kuitenkin äitynyt sen verran pahemmaksi, että on fiksumpaa laittaa mies kuntoon, jotta olen täydessä pelikunnossa, kun ensi kausi käynnistyy, hän kertoi TPS:n tiedotteessa. 

TPS on hankkinut tilalle tammikuun loppuun asti kestävällä lainasopimuksella ruotsalaisen 23-vuotiaan Erik Källgrenin. Hän on pelannut tällä kaudella AHL:n Tuscon Roadrunnersissa ja SHL:n Växjössä. 

"Valtava potentiaali"

Ruotsalaismaalivahti on Arizona Coyotesin seitsemännen kierroksen varaus kesältä 2015. 

– TPS on noussut taisteluun pudotuspelipaikasta ja haluan auttaa joukkuetta voittamaan pelejä. Olen luonteeltani erittäin kilpailuhenkinen, joten vain voittaminen kiinnostaa, hän sanoi. 

Pelaajatarkkailija Tomi Kallion mukaan Källgren oli Allsvenskanin parhaita maalivahteja viime kaudella. 

– Hänessä on valtava potentiaali kehittyä urallaan.

Lue myös:

    Uusimmat