TPS vahvistuu – käsittämätöntä epäonnea urallaan kokenut hyökkääjä liittyy joukkueeseen

Tappara-tähti Kristian Kuusela takoi taas kovaa jälkeä:"Ei taikatemppuja" 1:23
Videolla Kristian Kuusela pui HIFK–Tappara-ottelun käänteitä.

TPS ja jääkiekkoilija Lauri Tukonen ovat solmineet viiden ottelun mittaisen try out -sopimuksen. Tukonen liittyy TPS:n joukkueeseen maanantaina.

TPS:n pelaajatarkkailija Tomi Kallio sanoo seuran tiedotteessa Tukosen tuovan seuraan ammattimaisuutta ja energiaa.

– Halusimme katsoa tämän vaihtoehdon, jossa kummallakin osapuolella on vain voitettavaa. Uskon, että hän pystyy auttamaan meitä pelillisesti tässä tilanteessa.

Tukonen ei ole kuluvan kauden aikana pelannut vielä otteluakaan. Viime kaudella hän pelasi Ässien, ruotsalaisen Växjö Lakersin ja sveitsiläisen Klotenin riveissä yhteensä 20 runkosarjan ottelua ja neljä play offs -ottelua.

Tukonen, 33, on kärsinyt urallaan lukuisista loukkaantumisista. TPS:n tiedotteessa Tukonen kertoo työskennelleensä antaumuksella voidakseen palata kaukaloon.

– Tämän projektin aikana on hyödynnetty kaikkea mahdollista tietoa sekä osaamista. Minulla on vakaa usko siihen, että pystyn tuomaan omia vahvuuksiani TPS:n käyttöön.

Tukonen edusti viimeksi turkulaisseuraa kahden kauden ajan kausilla 2014–2015 ja 2015–2016.

– On sanomattakin selvää, että tuntuu hienolta palata TPS-paitaan. Vallitseva tilanne on pelaajan näkökulmasta katsottuna herkullinen, sillä joukkueen tekeminen on ollut nousujohteista ja taistelu pudotuspeleihin pääsystä tiivistyy.

TPS on Liigan runkosarjassa 40 pelaamansa ottelun jälkeen sijalla 12 neljän pisteen päässä alemman pudotuspeliviivan yläpuolella olevasta SaiPasta.

Lue myös:

    Uusimmat