Mainos

Kymmeniä kolareita kehnossa kelissä – lumisateet jatkuvat

Tieliikennevirasto varoittaa huonosta ajokelistä Etelä-Suomessa. Ajokeli on paikoin huono lumisateen ja jäätyvien tienpintojen takia.   

Etelä-Suomeen on saapunut päivän aikana lumisadealue, joka vaikeuttaa ajokeliä yhä illan aikana. Liikenne on ruuhkautunut monin paikoin. 

Helsingin poliisin mukaan pääkaupunkiseudulla on puolenpäivän jälkeen sattunut noin 30 kolaria, mutta vakavimmilta liikenneonnettomuuksilta on vältytty.

Esimerkiksi Lahdenväylällä noin kaksikymmentä kilometriä ennen Helsinkiä on sattunut useamman auton kolari. Tieliikennekeskuksen mukaan kolarissa on ollut mukana ainakin kymmenen autoa. Yksi ajokaista on suljettu. Onnettomuus haittaa Helsingin suuntaan ajettaessa.   

Itä-Uudenmaan poliisi kehottaa autoilijoita varovaisuuteen ja muistuttaa, että liikenne ruuhkaantuu varmasti. Poliisi korostaa, että kesärenkailla ei pidä ajaa näissä oloissa.  

Lunta tulee etelässä iltaan asti

MTV Uutisten meteorologi Aleksi Jokela kertoo, että lumisade voi kestää etelärannikolla iltayhdeksään asti, kaakossa hieman myöhempään. Lunta tulee iltaan mennessä monin paikoin viidestä kymmeneen senttiä. Sateet liikkuvat hitaasti kohti maan keskiosaa.

- Ajokeli jatkuu huonona huomisaamuun asti etelässä. Lunta sataa aamulla vielä maan keskiosissa, jossa ajokeli on niinikään huono, kertoo Jokela.

Seuraa lumisateen etenemistä MTV:n sääsivuston sadetutkasta.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.