Lumen saartama juna on ollut jumissa jo yli 24 tuntia, kyydissä liki 200 matkustajaa, pian loppuvat ruoka ja vaipat: "Ei ole mitään paikkaa, mihin mennä"

Juna on odottanut lumen saartamana jo yli vuorokauden, kyydissä 183 matkustajaa 1:05

Matkustajajuna on ollut jumissa lumimyrskyn keskellä Oakridgessa Oregonin osavaltiossa Yhdysvalloissa jo yli 24 tuntia. Junassa on yhteensä 183 matkustajaa.

Juna oli sunnuntaina matkalla Seattlesta Los Angelesiin, kun raiteille kaatunut puu ja huono sää katkaisivat matkanteon.

Junayhtiö Amktrak uskoo koetteluksen olevan ohi tiistai-iltaan mennessä ja junan pystyvän palaamaan takaisin Eugeneen. 

Juna on vain noin 50 kilometrin päässä Eugenen kaupungissa, mutta vaikeasti tavoitettavissa lumen saartamana. 

– Emme voi poistua junasta, koska kaikkialla ympärillä on yli metri lunta. Ei ole mitään paikkaa, mihin mennä, matkustaja Carly Bigby kertoi CNN:n mukaan. 

Matkustajilla ei ole hätää, mutta he ovat turhautuneita. Ruoka on lopussa ja monet kertovat yhtiön tiedottamisen olevan heikkoa. 

Monet matkustajat ovat kertoneet yhtiön yhä rahastavan esimerkiksi ruoasta ja huovista. Amktrak kiisti kuitenkin väitteen Twitterissä. 

Vaikka ruokaa ja sähköä junassa riittää edelleen, esimerkiksi vauvojen vaipat ovat vähissä. Myös huonot puhelinyhteydet ovat vaikeuttaneet yhteydenpitoa perheenjäseniin ja ystäviin. 

Lue myös:

    Uusimmat