Karmea video iäkkään naisen onnettomuudesta todistaa, miksi junaan ei kannata rynnätä viime hetkellä – kun juna lähtee liikkeelle, mitään ei ole tehtävissä

2:00
Nainen takertui kiinni junan oveen ja putosi vaarallisesti asemalaiturilta junan ja kiskojen väliin.

Videolle tallentunut karmea tilanne todistaa, miksi kannattaa jäädä odottamaan seuraavaa junaa eikä pinkoa epätoivoisesti sisään vaunun ovien jo mentyä kiinni.

Iäkäs nainen loukkaantui Kalifornian San Franciscossa, kun hän jäi epäonnisesti kiinni junavaunun oveen. Aseman työntekijä lähestyi naista pyytäen häntä siirtymään kauemmas vaunusta.

Nainen oli kuitenkin jäänyt kiinni eikä pystynyt enää perääntymään. Juna lähti liikkeelle ja oveen takertunut nainen raahautui sen perässä pudoten alas asemalaiturilta.

Karmea tilanne tallentui valvontakameran nauhalle, joka on nähtävissä yllä olevalla videolla.

Nainen loukkaantui tilanteessa ja hänet kiidätettiin sanfranciscolaiseen sairaalaan. Maanantaiaamuun mennessä hänen kerrottiin kuitenkin päässeen pois sairaalasta.

Ihmiset huusivat junaa pysähtymään

Asemalaiturilla onnettomuuden aikaan ollut Will Hayworth kertoo järkyttyneensä näkemästään.

– Käännyin ja näin hauraan naisen yrittävän pysyä junan vauhdissa. Juna ei kuitenkaan hidastanut ja nainen raahautui sen perässä. Ajattelin, että voi luoja, Hayworth sanoi CNN:n mukaan.

Hayworth uskoo, että junan kuljettajat eivät huomanneet tapahtunutta. Hän kertoo ihmisten huutaneen ja hakanneen vaunujen ovia, jotta juna saataisi pysähtymään.

Kyseessä on upouusi N-Judah-paikallisjuna. Viranomaiset ilmoittivat tutkivansa junan turvallisuutta perjantain onnettomuuden jälkeen.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja