Mainos

Luksushäiden suunnittelija ei kuluissa pihtaile

Kuvittele hääpäivä, missä yksikään toive ei ole mahdoton toteutettavaksi, yksikään pieni yksityiskohta liian pikkumainen suunniteltavaksi, tai yksikään pyyntö liian kohtuuton – eikä budjetille aseteta rajoja.

Kyseessä on todennäköisesti kenen tahansa tulevan morsiamen unelmien täyttymys.

Amerikkalainen Luksushäät on ohjelma uskomattomista häistä, joissa pariskunnalla on vain mielikuvitus rajana hääsuunnitelmilleen. Ohjaksia pitämässä on ammattilainen hääsuunnittelija, jolla on käytännössä katsoen loputon hääbudjetti – mikä vain on siis mahdollista!

Jokaisen yksityiskohdan on oltava täydellinen, kun tärkeästä päivästä – joskus jopa päivistä – tehdään unohtumaton elämys sekä hääparille että vieraille. Paikalla on viihdykkeitä ja ennennäkemättömiä ohjelmanumeroita, kuten huippumuusikoita ja sikarinkäärijöitä unohtamatta suklaafonduelähdettä tai martinikelkkarataa.

Suurella sydämellä ja vielä suuremmalla budjetilla rakennetut häät ovat yksi toisensa jälkeen prameammat. Tulossa on muun muassa monikulttuurisia hääjuhlia kulttuuriperinteisin menoin, häät Bollywood -tunnelmissa sekä venäläiset keisarilliset häät.

Jotkut vuokraavat kokonaisen saaren hääpaikakseen, toisten häät juhlitaan Marie Antoinetten kesäpalatsin identtisessä kopiossa, yhdet toivovat koko hääseurueensa kävelevän Times Squaren läpi ruuhka-aikaan juhliakseen häitään Hudson-teatterissa.

Glamouria ja häikäisevää häähumua AVAlla tarjoilee Luksushäät tiistaisin kello 13.30.

AVA

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.