Lukijat kertovat avoimesti: Tällainen oli ikimuistoisin seksikokemukseni

Studio55.fin suureen seksikyselyyn vastanneet paljastivat ikimuistoisimmat kokemuksensa.

Kyselyyn vastanneiden unohtumattomat seksikokemukset vaihtelivat laidasta laitaan. Osa kertoi, ettei mitään erityistä hetkeä ole jäänyt mieleen. Jotkut taas toivoivat upean kokemuksen olevan vielä edessäpäin.

Runsaasta vastausten joukosta löytyi myös paljon samankaltaisia kokemuksia. Suuri osa vastaajista kertoi esimerkiksi unohtumattoman kokemuksensa tapahtuneen ulkoilmassa luonnonhelmassa.

– Ikimuistoisin kokemus tapahtui ensimmäisen aviomieheni kanssa sienimetsässä kauniin aurinkoisena syys-sunnuntaina, aamupäivällä. Oli sopivan laakea iso kivi, jonka päällä pehmeää sammalta.

– Aviomieheni kanssa 30 vuotta sitten pusikossa niin, että myöhästyimme jopa laivasta! Mutta kyllä kannatti.

– Oman miehen kanssa pyöräretkellä läheisellä laiturilla rakastelu. Ohi ajoi muutama vene, ja se oli erittäin kiihottavaa.

– Metsässä silloisen avomieheni kanssa. Ikimuistoinen siitä, tuli koska sekstasimme vahingossa keltiäispesän kohdalla.

– Vaimon kanssa mentiin uimaan, kun ei muutoin oikein ollut kesäpäivänä mahdollista huomaamattomasti hoidella mielitekoa. Uitiin vähän syrjemmälle niemen taakse.

– Yleensä ne ovat maalla mitä ihmeellisimmissä paikoissa, kun olemme menneet vieraita piiloon tai pakoon.

– Heinäladossa tulevan vaimoni kanssa.

– Kreikassa meren rannalla kuutamoisena yönä. Lämmin tuuli puhalsi, ja tunnelma oli intohimoinen. Olisimme voineet tulla yllätetyiksi.

Työkaverin kanssa

Toisinaan ikimuistoisiin hetkiin on liittynyt työkaveri.

– Unohtumaton kokemus tapahtui työkaverin kanssa kylpyläreissulla, siis salaa. Molemmat olimme tosi halukkaita, ja erotiikkaa oli ilmassa aivan älyttömästi.

– Vähän yli viisikymppisenä työmatkalla illan päätteeksi menin naistyökaverini hotellihuoneeseen. Hetken rupateltuamme olimme jo vuoteessa, ja pian alkoivat vaatteet lähteä.

– Ikimuistettava tilanne oli, kun työtoverini halusi jälleen 3 vuoden jälkeen seksiä kanssani, vaikka oli löytänyt eronsa jälkeen uuden naisystävän. Mitä se sitten merkitseekään – vuoden aikana kertoja on ollut jo neljä. Rakastan sitä miestä, mutta en jätä puolisoani.

Töissä pukuhuoneessa, nuori nainen tuli ja teki aloitteen. En ikinä olisi uskonut hänestä.

Vain yksi yö

Joidenkin vastaajien ikimuistoisin kokemus on tapahtunut tuntemattoman henkilön kanssa.

– Kerran laivalla tapasin minua nuoremman miehen, joka sai seksin tuntumaan hauskalta, ei siis pelkältä suorittamiselta. Se oli mukavampaa kuin exäni mekaaniset suoritukset, missä tarkoitus oli vain saada hänelle orgasmi, ja jos olisin nauranut, hän olisi loukkaantunut. Seksin pitää olla ilottelua, ei mitään totista suorittamista ja tekniikkaa.

– Sain elämäni ensimmäisen orgasmin vieraassa sylissä. Mies johdatteli tilanteeseen hellästi, oli hellä ja tiesi mitä naiselle voi tehdä. Tämän jälkeen hän ei kääntänyt minulle selkäänsä tai ruvennut kuorsaamaan, enkä minä tuntenut itseäni huonoksi naiseksi.

– Ulkomailla yhden illan juttu ulkona pimeässä ja lämpimässä säässä autoa vasten. Se oli järisyttävää.

– Kun nainen iski minut ekan kerran baaritiskiltä. Tilanne jäi mieleen, koska emme olleet koko illan vaihtaneet sanaakaan Keskustelin tuttavieni kanssa ja tarjosin daamille tulta. Sitten daami tarttui käteeni ja sanoi, että nyt mennään ja näin tapahtui.

Studio55.fi/Tuuli Lindgren

Kuvat: Colourbox.com

Tutkimukseen vastasi yhteensä lähes 800 vastaajaa. Vastaajista 64 prosenttia oli naisia ja 36 prosenttia miehiä. 51 prosenttia vastaajista oli 55-64-vuotiaita 25 prosenttia alle 55-vuotiaita, 22 prosenttia 65-74-vuotiaita ja kaksi prosenttia yli 75-vuotiaita.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja