Lukas Hradeckyn seurajoukkuetoveri 100 miljoonan euron siirtoruletissa – Valioliigajätti ajautumassa epätoivon partaalle

Huuhkajien ykkösmaalivahti Lukas Hradecky on saksalaisseuran Bayer Leverkusenin avainhahmoja. Tällä hetkellä Leverkusenin puhutuin hahmo on kuitenkin 21-vuotias Kai Havertz, joka on hurjan siirtomyllyn keskellä.

Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan ratkaisu
C Morella tällä viikolla:

Mestarien liigan välierät:
Lyon–Bayern München keskiviikkona klo 21.55 C More Sport 1:llä

Eurooppa-liigan loppuottelu:
Sevilla–Inter perjantaina klo 21.55 C More Sport 1:llä ja myös Sub-kanavalla.

Mestarien liigan loppuottelu:
sunnuntaina klo 21.55 C More Sport 1:llä ja myös MTV3-kanavalla.

Studiolähetys alkaa Mestarien liigan otteluissa klo 21.00, Eurooppa-liigan finaalissa kello 21.30. Ottelut ja studio-osuudet nähtävissä myös cmore.fi-suoratoistopalvelussa.

Havertz paukutti viime kaudella Saksan Bundesliigassa 12 maalia ja antoi kuusi maaliin johtanutta syöttöä. Häntä pidetään yhtenä maansa lupaavimmista jalkapalloilijoista tällä hetkellä.

Ja se näkyy hintalapussa.

Havertzin nykyseura Leverkusen on asettanut kookkaalle, mutta erittäin taitavalle Havetzille peräti 100 miljoonan euron hintalapun.

Tämä aiheuttaa tuskaa jopa jalkapallomaailman jättiseuroille.

Kiivaimmin Havertzin perässä on ollut Englannin Valioliiga-seura Chelsea, joka on tekemässä isoja liikkeitä tämän kesän siirtoikkunan aikana. 

Jalkapallosivuston Goalin mukaan Chelsea on jättänyt Havertzista 80 miljoonan euron tarjouksen. Tarjouksessa itse siirtokorvaus olisi 65 miljoonaa euroa, minkä päälle rakennettaisiin 15 miljoonan euron lisäpykälät.

Leverkusen ei ole kuitenkaan tähän suostunut, sillä Chelsea on yhä kaukana saksalaisseuran hintapyynnöstä.

Goalin mukaan Havertz on jo päässyt sopuun henkilökohtaisista ehdoista Chelsean kanssa. Siirto odottaa kuitenkin itseään – seurojen erimielisyyksien takia.

– Tiedämme, että muutamat seurat, erityisesti Chelsea, ovat hänen perässään. Mutta meille tilanne on hyvin yksinkertainen. Hänen sopimuksensa on voimassa vielä seuraavan kahden kauden ajan, ja jos joku haluaa maksaa hänestä sen verran, mitä pyydämme, niin sillä hyvä. Muuten hän jää tänne ja olemme kaikki tyytyväisiä. Emme anna hänestä mitään korona-alennusta, Leverkusenin urheilupomo Rudi Völler totesi Gazzetta dello Sportille.

Chelsealle tilanne on tuskallinen, sillä seura yrittää tehdä myös muita merkittäviä liikkeitä. Chelsean kiikarissa on erityisesti Englannin maajoukkueestakin tuttu laitapuolustaja Ben Chilwell, jonka hintalappu on kasvamassa jopa yli 50 miljoonaan euroon.

Tätä ennen Chelsea on hankkinut jo saksalaisen kärkihyökkääjän Timo Wernerin ja marokkolaisen keskikenttäpelaajan Hakim Ziyechin. Näihin siirtoihin Chelsea on kuluttanut jo lähes 100 miljoonaa euroa.

Tätä kautta lontoolaisseura käykin nyt epätoivoisia keskusteluja Leverkusenin kanssa, toivoen hinnanalennusta.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja