Puhutteleva paljastus Cristiano Ronaldon tilanteesta: "Häntä tarjottiin jopa meille"

0:38
Cristiano Ronaldon MM-haaveet tuhoutuivat – Portugalin supertähti murtui kyyneliin

Keskustelu Cristiano Ronaldon uran jatkosta käy kuumana. Ilman seuraa oleva portugalilaistähti on haistellut aktiivisesti eurooppalaisseurojen kiinnostusta hänen palkkaamisekseen. Päätöksiä tehtäneen lähiaikoina.

Manchester United kertoi marraskuun lopulla, MM-kisojen kolmantena päivänä, purkaneensa Ronaldon ensi kesään ulottuneen sopimuksen yhteisymmärryksessä pelaajan kanssa.

Ronaldo oli kertonut aiemmin Piers Morganille antamassaan kohutussa tv-haastattelussa kokevansa, ettei häntä arvosteta Unitedissa. Kokemus perustui muun muassa seuran toimintaan sen jälkeen, kun Ronaldon vastasyntynyt lapsi oli kuollut viime huhtikuussa.

Ronaldo kertoi myös pettyneensä siihen, ettei seura ollut hänen nähdäkseen mennyt lainkaan eteenpäin vuoden 2009 jälkeen, jolloin hän siirtyi silloisella maailmanennätyssummalla Unitedista Real Madridiin.

Tiettävästi Ronaldo olisi nyt halunnut lähteä Unitedista jo viime kesänä päästäkseen pelaamaan Mestarien liigassa.

Ensimmäistä kertaa historiassaan Euroopan kovimmassa seurajoukkuekilpailussa mukana olevan saksalaisen Eintracht Frankfurtin toimitusjohtaja Axel Hellmann paljasti DAZN-suoratoistopalvelussa esitetyssä dokumentissa, että Ronaldon taustajoukot lähestyivät joitain kuukausia sitten myös heitä.

Dokumentissa seurataan Eintrachtin ensimmäistä Mestarien liiga -kautta. Seura pääsi kilpailuun mukaan voittamalla viime kaudella Eurooppa-liigan.

– Minusta tuntuu, että häntä tarjottiin kaikille Mestarien liigassa mukana oleville joukkueille, Hellmannin kanssa keskusteleva henkilö sanoo dokumentissa saksalaisen Sport1-kanavan mukaan.

– Häntä tarjottiin meille. Kyllä, häntä tarjottiin jopa meille, Hellman vastasi.

Pelaajien sopimusasioista usein hyvin perillä olevan jalkapallotoimittaja Fabrizio Romanon mukaan sopimusta Ronaldon ja Al Nassrin välillä ei ole vielä tehty, mutta seuran tarjous on yhä pöydällä. Romanon mukaan Ronaldo tekee päätöksen tulevaisuudestaan lähipäivinä saatuaan ensin vastaukset eurooppalaisista seuroista.

Ronaldo on pitänyt MM-kisojen jälkeen kuntoaan yllä Real Madridin harjoituskeskuksessa Valdebebasissa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja