"Löysin nettideiteiltä kadoksissa olleen puoliskoni"

Moni nettideittailija on joutunut etsimään omaa kultaa pitkän aikaa, toiset ovat löytäneet hyviä ystäviä, ja jotkut onnelliset ovat kokeneet rakkautta ensisilmäyksellä. Luen AVAn lukijoiden onnellisia nettideittailukokemuksia.

AVA pyysi lukijoiltaan kokemuksia nettideittailusta. Moni suomalainen rakkaustarina on saanut alkunsa viestien välityksellä. Osa on saanut entisistä deittikumppaneistaan myös hyviä ystäviä.

"Minulla on sekä hyviä että huonoja kokemuksia. Nykyisen hyvän kokemuksen kanssa näemme parin kuukauden välein kaksi viikkoa kerrallaan. Vuoroin minä käyn Englannissa hänen luonaan, ja vuoroin hän matkustaa Suomeen minun luokseni. Lentomatka ei tunnu pahalta, kun ajattelee, että kotoani esimerkiksi autolla ajaisin pääkaupunkiseudulle kauemmin. Kummankin haave on muuttaa yhteen, kunhan hänen elämäntilanteensa sen sallii."

"Tapasin aivan sattumalta nykyisen vaimoni, kun olin nettideiteillä aivan toisen ihmisen kanssa. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä."

"Tapailin viittä netissä tapaamaani miestä. Kahta tapasin aika vähällä ennakkotutustumisella. Lähdin vähän soitellen sotaan, ja sutta siitä tulikin. Kolmeen mieheen tutustuin paremmin, ja kaikki osoittautuivat hyviksi tyypeiksi livenäkin, viimeisin niin hyväksi, että takana on kohta vuosi seurustelua. Asumme yhdessä ja suunnittelemme kihloja."

"Netin kautta olen tavannut unelmieni miehen. En voinut kuvitellakaan, että tässä iässä sellainen on vielä mahdollista."

"Seurustelin ensimmäisten nettideittien jälkeen kolme vuotta, ja ainoastaan olosuhteiden pakosta suhde kariutui. Nyttemmin olen löytänyt elämäni naisen – jälleen netin kautta. Olemme seurustelleet jo toista vuotta, ja tulevaisuus näyttää todella valoisalta. Huonoja kokemuksia saaneille ja kokemattomille deittailijoille sanoisin, että kannattaa ensin miettiä, voiko toinen osapuoli olla todellinen. Yleensä se, että vastapuoli on rakastunut todella nopeasti ja haluaisi tavata vain, mikäli maksat tai lainaat matkarahat, on puhtaasti huijausta! Ole tarkkana, ja voit todellakin löytää elämäsi ihmisen – myös netin kautta!"

"Löysin netistä elämäni miehen"

"Tapasin aikoinaan netin kautta muutamia kiinnostavia miehiä, muttei oikein sytyttänyt. Joku tuntui kun omalta veljeltä, ja joku oli vähän tylsä, eikä juttu luistanut. Sitten tapasin nykyisen mieheni, jonka kanssa olen ollut yhdessä kymmenen vuotta. Ujona nettideittailu tuntui minulle hyvältä ratkaisulta. Muutaman kuukauden sähköpostien lähettelyiden jälkeen tavattiin, ja se oli heti rakkautta. Toinen tuntui jo tutulta, ja olimme selvästi samalla aaltopituudella. Baareissa on tullut vastaan mänttejä, ahdasmielisiä tai muuten vain sopimattomia. Osa on ollut ihan mukavia mutta kaveritasolla."

"Löysimme toisistamme kadoksissa olleet puoliskomme. Olemme naimisissa onnellisesti ja ikuisesti."

"Vuonna 2009 tutustuin netissä nykyiseen aviomieheeni. Yhtä olemme pitäneet jo kolme vuotta. Ihmisiin on mielestäni helpompi tutustua netissä kuin kasvotusten."

"Löysimme toisistamme kadoksissa olleet puolemme."

"Olen 44-vuotias ja vastasin noin kolme vuotta sitten erään maksullisen deittisivuston ilmoitukseen. Siellä oli niin kiinnostava profiili, että oli pakko vastata, vaikka mies oli silloin 54-vuotias. Kirjoittelimme päivittäin, ja kiinnostuin hänestä yhä enemmän. Hän hurmasi minut fiksuudellaan ja kohteliaisuuksilla. Hän ei sanonut olevansa täydellinen ja epäili, olenko tosissani, koska meillä oli ikäeroa 13 vuotta. Kolmen viikon kuluttua puhuimme puhelimessa ensimmäisen kerran, ja siitä noin viikon kuluttua tapasimme kahvilassa. Teimme pitkän kävelylenkin, ja se oli menoa molemmin puolin. Sen jälkeen tapasimme päivittäin, ja nyt olemme asuneet hänen asunnossaan yhdessä vuoden. Omani laitoin vuokralle. Olen onnellisempi kuin koskaan."

"Löysin netistä ihanan miehen. Nyt yhteiseloa on takana viisi vuotta. Yhdessä olemme asuneet neljä vuotta ja naimisiin menimme vuosi sitten."

"Löysin netistä elämäni miehen."

"Löysin netistä nykyisen poikakaverini, ja nyt olemme seurustelleet vuoden."

"Reilut pari vuotta sitten tutustuin netissä nykyiseen kihlattuuni, tulevaan mieheeni. Aikaisempiinkin miesystäviini olen tutustunut netin kautta."

"Sain ystävän, jonka kanssa pidän yhteyttä viikoittain"

"Keskustelut erilaisten ihmisten kanssa ovat mukavia. Ujolle ihmiselle on helpompaa saada rauhassa tutustua ennen tapaamista. Tapaamisetkin ovat aina onnistuneet, eli huijareita ei ole omalle kohdalleni osunut. Toisaalta juttelen mielelläni pitkään ennen tapaamista enkä lähde tapaamaan oudonoloisia tyyppejä. Oma kultakin löytyi netin kautta, ja lisäksi olen saanut monta mukavaa ystävää."

"Tutustuin netissä mukavaan mieheen, jonka kanssa tapailimme jonkin aikaa. Hommasta ei tullut mitään vakavampaa, mutta sain miehestä ystävän, jonka kanssa pidän yhteyttä viikoittain."

"Olen saanut tutustua hyvinkin erilaisiin miehiin, jotka ovat jokainen tuoneet elämääni jotain, vaikka eivät elämääni ole kaikki jääneetkään. Ensimmäinen nettideittini on jäänyt hyväksi ystäväksi. Nykyisen rakkaani löysin netistä, ja suhde on kestänyt jo muutaman vuoden."

"Minulla on sekä hyviä että huonoja kokemuksia: parhaimmat ystäväni ovat nettiajoilta, mutta ei partneria. Myös huonoimmat kokemukset ovat nettiajoilta, ja yli 400 netistä löytämääni miestä tavanneena tiedän, että fyysinen kemia näkyy vain livenä. Ilman fyysistä kemiaa ei taasen tule toimivaa fyysistä suhdetta, joten turha minun on netistä miestä katsoa."

"Nettitreffikokemukseni olivat sikäli hyviä, että päädyin fiksujen ja mielenkiintoisten miesten kanssa treffeille. Siinä mielessä ne olivat taas huonoja, että kukaan näistä miehistä ei iskenyt livenä romanttisessa mielessä. Toiseen ihastuminen koostuu niin monista asioista: olemuksesta, äänestä, tuoksuista ja niin edelleen. Netissä aika helposti luo toisesta mielikuvan hänen kirjoituksiensa ja kuvansa perusteella. Minulla tämä mielikuva ei osunut yhtään yhteen miesten todellisen olemuksen kanssa. Minulle taitaa sopia parhaiten miehiin tutustuminen "oikeassa elämässä" netin sijaan, vaikka sinänsä kokemukseni eivät olleet voimakkaan negatiivisia. Yksi miehistä tosin näytti hyvin erilaiselta kuin kuvassa ja oli valehdellut myös pituutensa."

Lue myös:


AVA on myös Instagramissa sekä Twitterissä ! Käyttämällä twiitissäsi hashtagia #avatv viestisi voi päästä telkkariin.

Tykkää AVAsta myös Facebookissa!

Toinen nainen -sarjassa syvennytään hankaliin parisuhteisiin:


AVA / Leenastiina Simola

Kuvat: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja