Mainos

Löylyn maailmanmestaruus säilyi Suomessa

Kuuden kovimman löylynottajan joukossa ei miesten sarjassa ollut yhtään ulkomaalaista. Naistenkin sarjassa löylyn MM tuli Suomeen.

Lahtelainen Timo Kaukonen on säilyttänyt mestaruustittelin löylyn MM-kisoissa Heinolassa. Hän kesti 110-asteisessa saunassa 12 minuuttia 26 sekuntia. Löylyä kilpailussa heitettiin kiukaalle puoli litraa puolen minuutin välein. Naistenkin sarjassa löylyn MM tuli Suomeen, kun helsinkiläinen Leila Kulin kesti lauteilla 10 minuuttia 31 sekuntia.

Miesten sarjan toinen tiukassa kilpailussa oli Markku Mustonen Ruokolahdelta, hän sai ajan 12 minuuttia 23 sekuntia. Miehissä kolmas oli helsinkiläinen Leo Pusa, joka joutui luovuttamaan 11 minuutin ja 16 sekunnin kuluttua. Kuuden kovimman löylynottajan joukossa ei miesten sarjassa ollut yhtään ulkomaalaista.

Naisten sarjan toinen oli lahtelainen Leena Kautiainen 8 minuutilla ja 39 sekunnilla. Kolmanneksi sijoittui ensimmäinen ulkomaalainen, joka oli Valko-Venäjän Alena Kamkova minuutin ja sekunnin huonommalla ajalla. Kolme seuraavaa naisten sarjan sijaan meni niin ikään ulkomaille Valko-Venäjälle ja Saksaan.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.