Mainos

Löydätkö kämmenistäsi X-kirjaimet? Tämän harvinainen merkki kertoo sinusta

Vain harvoista käsipareista löytyy tietyistä kohdista selkeät X-kirjaimet, joiden uskotaan kertovan ihmisen persoonallisuudesta.

Kädestä ennustaminen eli kiromantia on jo kauan ollut kyseenalaisuudestaan huolimatta suosittu tapa selvittää ihmisen persoonallisuuden piirteitä. Jotkut uskovat, että kämmenestä voi ennustaa menestyksekkäästi tulevaisuutta. Vaikka näitä ennustuksia ei uskoisikaan todeksi, voi olla hauska selvittää, löytyykö omista kämmenistä harvinaisempia merkkejä.

Löytyykö kämmenistäsi X-kirjaimet?

Healthy Holistic World -sivuston mukaan kaksi selkeää X-kirjainta kummassakin kämmenessä kertoo uskomusten mukaan ihmisen persoonallisuudesta tiettyjä asioita.

– Vain kolmella prosentilla ihmisistä on X-kirjain kummassakin kädessään, sivustolla kirjoitetaan.

Uskotaan, että selkeät X-kirjaimet molemmissa käsissa kahden vahvemman viivan välissä kertovat erityisen vahvasta luonteesta. Uskomusten mukaan kahden X-kirjaimen ihmisten ei tarvitse suunnitella asioita menestyäkseen – ja heille luvataan erityisen suotuisa ja menestyksekäs tulevaisuus.

Uskomusten mukaan kahden X-kirjaimen ihmisten uskotaan olevan erityisen fiksuja ja vahvoja – vaikka tämä ei heti ulospäin näkyisikään. Heidän uskotaan myös havaitsevan erityisen hyvin asioita ympärillään ja aistivan muun muassa petoksen muita ihmisiä paremmin.

***


Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja