Love Island -tähden väitetään dumpanneen prinssi Harryn – pelkäsi liikaa hylätyksi tulemista

Love Island -sarjan tähden kerrotaan torjuneen prinssi Harryn, koska tåmä pelkästi liikaa petetyksi tulemista. 

Subilla näkyvän Love Island -ohjelman kaunotar Camilla Thurlow, 28, myöntää, että menneisyyden traumat ovat vaikuttaneet hänen rakkauselämäänsä. Metro-lehden lähteen mukaan tähti dumppasi Prinssi Harryn, 32, koska hän pelkäsi liikaa hylätyksi tulemista. Kaunotar kertoo, että häntä on petetty aikaisemmin. 

Huhujen mukaan Prinssi Harry piti Thurlowta upeana naisena ja luuli, että kaunotar etsisi elämäänsä jotain vakavaa.

Todellisuudessa Thurlow ei kyennyt suhteeseen menneisyydestä kumpuavien pelkojensa takia. Romanssi kariutui Thurlown varautuneisuuden takia. 

Vaikka Thurlowsta ja Harrysta ei paria tullutkaan, molempien rakkauselämät kukoistavat. Harry seurustelee yhdysvaltalaisen näyttelijätär Meghan Marklen, 35, kanssa ja on oletusten mukaan kosimassa pian uutta rakastaan. 

Thurlow sen sijaan etsii rakkautta tositv-ohjelmasta. Hän hengailee tällä hetkellä Love Islandilla Calvin Kleinin mallin Jamie Lewittin kanssa.

Pian Thurlow vastailee ohjelmassa kinkkisiin kysymyksiin valheenpaljastuskoneessa. Mallikomistus Jamie aikoo tiedustella itsestään muun muassa sen, onko hän hyvä suutelija, onko hänessä kaikki mitä Camilla miehestä haluaa ja miten asiat tulevat jatkumaan huvilan ulkopuolella.

Lähde: metro.co.uk

Lue myös:

    Uusimmat