Meghan Marklesta kertova kirja paljastaa – prinssi Harryn kihlattu ihaili Dianaa ja torjui Trumpin

Prinsessa Dianan elämänkerran kirjoittanut kirjailija pureutuu nyt Meghan Markleen.

Prinssi Harryn kanssa toukokuussa naimisiin menevä Meghan Markle saa jo ennen naimisiinmenoa omaelämänkerran. Kirjan kirjoittaa Andrew Morton, joka on aieminkin pureutunut Britannian kuninkaallisiin.

Kirjassa käy ilmi, että Markle haaveili elämästä kuninkaallisena jo nuorena. Mortonin mukaan hän halusi olla Prinsessa Diana 2.0. Markle ihaili erityisesti Dianan humanitaarista työtä ja oli musertunut, kun prinsessa kuoli traagisesti vuonna 1997.

Markle meni vuonna 2011 naimisiin Hollywood-tuottaja Trevor Engelsonin kanssa. Liitto tuli kuitenkin yllättävään päätökseen vuonna 2013 Marklen asuessa Torontossa, jossa hän kuvasi Suits-sarjaa. Kirjaa varten haastatellun Engelsonin ystävän mukaan tuleva kuninkaallinen postitti timanttisen kihlasormuksen takaisin entiselle aviomiehelleen kirjekuoressa.

Kirjassa kerrotaan myös Yhdysvaltain presidentin ja Marklen lyhyestä kohtaamisesta. Kaksikko tapasi Deal or no Deal -ohjelman kuvauksissa Marklen työskennellessä laukun kantajana visailuohjelmassa. Trump kutsui kaikki laukkuja ohjelmassa kannatelleet naiset golfkerholleen ohjelman jälkeen.

– Hän oli super karmiva, mutta jotkut naisista olivat kiinnostuneita rahasta ja vallasta ja ottivat vastaan hänen numreonsa. Meghan kuului niihin, jotka pitivät häneen hyvän välimatkan, ohjelmassa laukunkantajana työskennellyt Tameka Jacobs kertoi kirjan kirjoittaneelle Mortonille.

Markle on ollut Trumpin äänekäs kriitikko tämän vuoden 2016 presidentinkampanjasta lähtien. Trumpia ja hänen vaimoaan Melaniaa ei odoteta saapuvan Marklen ja Prinssi Harryn häihin.

Lähde: USA Today


Lue myös:

    Uusimmat