Miehen puolikkaat -sarjan näyttelijä sai pidettyä kuninkaallisen taustansa salassa Hollywoodissa: "He tunsivat minut näyttelemisestä"

13:05
Prinssi Harry ja herttuatar Meghan menettävät kuninkaalliset tittelinsä – mitä se tarkoittaa?

Hollywoodissa ei ollut hajuakaan siitä, kuka Sophie Winkleman oikein on. 

Sophie Winklemanista tuli Ison-Britannian kuninkaallisen perheen jäsen, kun hän avioitui lordi Frederick Windsorin kanssa vuonna 2009. Frederick on kuningatar Elisabethin serkun,prinssi Michaelin poika. 

Päivä avioitumisen jälkeen pariskunta muutti Yhdysvaltoihin Los Angelesiin. 

Kaksi vuotta muutosta Sophien ura lähti lentoon Hollywoodissa hänen saatuaan roolin Miehen puolikkaat -sarjasta, jossa hän näytteli Ashton Kutcherin roolihahmon puolisoa. 

Sophie on kertonut Insider-lehdelle, että sai pidettyä kuninkaallisen taustansa salassa ollessaan alalla. 

Ei tietoakaan tittelistä

Sophia näytteli suosikkikomediassa Zoeya, joka oli rakastunut yhteen päähahmoista, Kutcherin esittämään Waldeniin. Hän oli mukana 9. ja 10. kaudella. 

Sophia oli luonut ennen Hollywoodia uraa kotimaassaan Isossa-Britanniassa elokuvien ja teatterin merkeissä. Tästä syystä hän päätti pitää tyttönimensä mennessään naimisiin Frederickin kanssa. 

Hän kertoi Insider-lehdessä, että oli pohtinut alkuun nimenvaihtoa, mutta oli päättänyt jättää tyttönimensä, koska hänet tunnettiin alalla Winklemanina. 

Virallisesti näyttelijä tunnetaan nimellä Sophie, lady Frederick Windsor. Hän ei kuitenkaan käyttänyt kyseistä titteliä Hollywood-uransa aikana, joka tarkoitti sitä, ettei monellakaan kollegalla ollut hajua siitä, kuka hän oikeasti oli. 

– He tunsivat minut vain näyttelemisestä ja se oli minulle tärkeää, Sophie toteaa haastattelussa. 

Näyttelijällä on hyviä muistoja Miehen puolikkaat -sarjan kuvauksista. Sophie muistelee vastanäyttelijänsä Kutcherin olleen hurmaava ja fiksu. Taukonsa mies oli käyttänyt Sophien mukaan pohdiskellessa, mihin yrityksiin hän sijottaisi. Sarja lopetettiin vuonna 2015. 

Lämmin ja huolehtiva

Sophie ja lordi Frederick muuttivat takaisin Lontooseen vuonna 2013 ollakseen lähempänä perhettä. Näyttelijä kuvailee perhettä positiivisiksi ja huolehtiviksi. 

– Voin puhua vain omasta kokemuksestani, mutta kuningatar Elisabet oli uskomattoman vieraanvarainen ja ystävällinen, kun tapasin hänet ensimmäistä kertaa joululounaalla Buckinghamin palatsissa.

– Minulla on ainoastaan positiivinen, välittävä ja lämmin mielikuva heistä kaikista, Sophie jatkaa.

Sophiella ja Lord Frederikillä on kaksi tytärtä Maud, 7, ja Isabella, 5. Sophie tasapainoilee äitiyden, näyttelijätöiden ja erilaisten kuninkaallisten tehtävien parissa. 

Sophie käyttää mielellään kuninkaallista titteliään hyväntekeväisyyteen, kuten puuttumalla lasten oppivaikeuksiin, köyhyyteen, asumiseen ja mielenterveyteen. Sophie on auttanut eri keinoin vähäosaisia perheitä tarjoammalla ruokakuponkeja, ilmaisia kouluruokailuja sekä välineitä verkko-oppimiseen. 

Lähde: Insider

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja