Kihlat tulossa? Prinssi Harryn huhutaan teettäneen sormuksen Dianan rannerenkaasta

Brittanniassa odotetaan kuninkaallisia kosintaa, sillä prinssi Harryn uskotaan teettäneen arvokkaan sormuksen naisystävälleen.

Prinssi Harryn uskotaan polvistuvan pian naisystävänsä Meghan Marklen, 35, edessä. Harryn huhutaan teettäneen kihlasormuksen rannerenkaasta, joka on kuulunut hänen äidilleen prinsessa Dianalle.

Lehtitietojen mukaan kaunis smaragdinvihreä sormus on maksanut peräti 100 000 puntaa. 

Oletusten mukaan 32-vuotias prinssi on teetättänyt sormuksen kuninkaallisten kultasepällä Harry Collinsilla. Huhujen mukaan sormus on näyttävä, mutta ei kuitenkaan mahtaileva.

Harry on seurustellut yhdysvaltaisen näyttelijättären kanssa vuoden. Markle tunnetaan parhaiten Rachel Zanen roolista Pukumiehet-sarjassa.

Harryn odotetaan astelevan avioon Meghanin kanssa varhaisessa vaiheessa varmistaakseen, että hänen isoisänsä Prinssi Philip pääsee myös osallistumaan pojanpoikansa tärkeään päivään.

Prinssi Philip on kärsinyt viime aikoina terveysongelmista. Lisäksi toukokuussa ilmoitettiin 96-vuotiaan prinssin jättävän viralliset edustustehtävänsä.

Tällä hetkellä Harry joutuu viettämään aikaa erillään rakkaastaan, sillä prinssi on matkannut Afrikkaan ylelliselle leirille huolehtimaan elefanteista ja siirtämään niitä alueelle, josta osa elefanttien populaatiosta on hävitetty kokonaan. 

Lue myös:

    Uusimmat