Prinsessa Catherinen kohusetä avautui kuninkaallisista draamoista – kertoi oman ennusteensa tulevasta

Prinsessa Catherinen äidin pikkuveli Gary Goldsmith avautui mielipiteistään koskien herttuatar Meghania julkkis-Big Brotherissa. 

Prinsessa Catherinen  setä Gary Goldsmith asteli alkuviikosta Ison-Britannian Big Brotheriin  ohjelman julkkiskauden alkaessa. 

Oltuaan talossa noin vuorokauden avasi Goldsmith sanaisen arkkunsa hovista vuonna 2020 vetäytyneistä prinssi Harrysta  ja herttuatar Meghanista. Goldsmith avautui aiheesta Sharon Osbournelle, joka niin ikään on yksi julkkiskauden BB-asukeista.

Goldsmithin mukaan Harryn puoliso Meghan olisi "muuttanut kuninkaallisen perheen dynamiikkaa". Harry ja Meghan menivät naimisiin vuoden 2018 toukokuussa. Kohusetä kertoi myös arvelevansa, että Harry tulisi jonain päivänä vielä "palaamaan jengiin". 

– Minun mielipiteeni on, että Harry oli todella, todella, todella rakastettu kun he olivat kolmikko: Kate, William  ja Harry näyttivät todella nauttivansa olostaan yhdessä. 

Ennen kuin Harry meni naimisiin Meghanin kanssa, tunnettiin Harry, hänen isoveljensä prinssi William ja Catherine kolmikkona, joka edusti usein yhdessä kuninkaallisissa tehtävissä. Meghanin mukaan tulon jälkeen uumoiltiin ensin nelikosta syntyvän uuden "Fab Four" -ryhmän, joka tultaisiin niin ikään näkemään yhteisenä rintamana. 

Toisin kuitenkin kävi, sillä pian Harryn ja Meghanin häiden jälkeen pariskunnat eriytyivät selkeästi omille poluilleen, ja heitä nähtiin harvoin yhdessä samoissa työtehtävissä. 

Goldsmithin mukaan Meghan olisi pistänyt "kapuloita rattaisiin" ja luonut "olematonta draamaa", mikä ei hänen mielestään ollut reilua. 

– Tarkoitan, että et voi heittää perhettäsi bussin alle niin dramaattiseen tapaan, sitten kirjoittaa siitä kirjoja ja odottaa saavasi kutsun joulunviettoon. 

Keskustelussaan Goldsmith myönsi, ettei ole itse koskaan tavannut Meghania henkilökohtaisesti. Golsmith on Catherinen äidin Carole Middletonin pikkuveli.

Osbourne tarjosi keskustelussa myös oman mielipiteensä asiasta.

– Mielestäni Harry on hölmö, mutta hän ei ole huono ihminen. Alussa heidät otettiin todella hyvin vastaan, analysoi Osbourne. 

Gary Goldsmith tunnetaan jonkin asteisena kohuhahmona Isossa-Britanniassa. Vuonna 2017 mies sai maksettavakseen 5 000 punnan (noin 5 800 euron) sakot lyötyään vaimoaan kasvoihin pariskunnan välisen riidan aikana. 

Big Brotheria tuottava ITV on saanut osakseen kritiikkiä siitä, että perheväkivallasta sakkorangaistukseen tuomittu Goldsmith on otettu mukaan ohjelmaan "hauskana hahmona". 

Lähteiden mukaan brittikuninkaalliset eivät olisi kovinkaan mielissään Goldsmithin päätöksestä osallistua Big Brotherin julkkiskaudelle. Edellisvuonna huhuiltiin Goldsmithin suunnittelevan myös omaa paljastuksia sisältävää muistelmakirjaansa. 

42-vuotias prinsessa Catherine on paraikaa pitkällä sairauslomalla toipumassa hänelle tammikuun puolivälissä tehdystä vatsan alueen leikkauksesta. Catherinea ei olla nähty julkisuudessa edustamassa joulukuun jälkeen. 

Lue myös:

    Uusimmat