Love Island Suomi tulee jälleen – haku ohjelmaan on nyt auki

2:14
Love Island Suomen 3. tuotantokaudella toisiinsa rakastuivat myös Nico ja Krete – videolla he vastaavat, ovatko koskaan katuneet ohjelmaan osallistumista

Love Island Suomi tekee paluun – ohjelmaan haetaan nyt uusia, rakkaudennälkäisiä sinkkuja.

Uusi Love Island Suomi -kausi kuvataan kesällä 2023 Espanjan auringon alla. Nyt ohjelmaan haetaan lapsettomia 20-35-vuotiaita sinkkuja. 

Suomen Love Islandia on kuvattu kolme tuotantokautta, joista viimeisin nähtiin syksyllä 2021. Tuolloin ohjelman voittivat Salli ja Eeli, jotka pitävät yhtä edelleen. Pari kertoi keväällä 2022 muuttavansa yhteen Helsinkiin.

Toinen tuotantokausi kuvattiin puolestaan syksyllä 2019, ja tuolloin ohjelman voittivat Eetu ja Sofia. Noin kahden ja puolen vuoden seurustelun jälkeen he ilmoittivat heinäkuussa 2022 eroavansa ja jatkavansa suhdettaan ystävinä. 

Ohjelman ensimmäisen tuotantokauden syksyllä 2018 voittivat Aura ja Jeffrey, joiden suhde ei jatkanut pitkään Suomeen palaamisen jälkeen. Nykyään Jeffrey seurustelee Sara Chafakin kanssa. 

Rakkaus on roihunnut ohjelman kulisseissa muutenkin urakalla, ja monet rakkauden saarella toisensa tavanneet parit pitävät yhä yhtä.

Hae mukaan ohjelmaan tästä!

Love Island Suomi MTV:n kanavilla kesällä 2023. 

Ohjelman 3. kauden jaksot löydät MTV Katsomosta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja