Love Island Suomi -Eemil puhuu sujuvasti espanjaa – vaihto-oppilaskokemus muutti miehen täysin

Eemil, 24, Helsinki 0:45
Tutustu Eemiliin!

Sinkku-Eemil asteli Love Island Suomi -ohjelman villaan jo ensimmäisessä jaksossa.

Love Island Suomi -ohjelman uusi sinkku Eemil, 24, saapui muiden sinkkujen joukkoon villalle ensimmäisessä jaksossa. Avoimeksi, rennoksi ja ystävälliseksi itseään kuvaileva Eemil valmistuu parin viikon sisällä Haaga-Heliasta restonomiksi myynnin ja markkinoinnin puolelta. Koulun ohella hän työskentelee Elixia-kuntosalilla, ja vapaa-ajasta ison osan vie koripallo. 

Eemil sopii Espanjan auringon alle hyvin, sillä hän puhuu sujuvasti espanjaa. Hän on opiskellut lukiossa kieltä pari kurssia, mutta suurin oppi tuli 10 kuukauden vaihto-oppilasreissusta Valenciassa, Espanjassa, 17-vuotiaana lukion toisen vuoden jälkeen.

– Pakon uhalla opin espanjaa, kun kukaan ei osannut englantia, Eemil kertoi MTV Uutisille.

Vaihto-oppilaskokemus oli Eemilille todella kasvattava, koska ennen sitä hän koki olevansa paljon ujompi.

– Kun tulin takaisin, niin minusta oli tullut kunnon espanjalainen, joka vain puhuu, puhuu ja puhuu. Kokemus kasvatti, kun opin olemaan yksin erossa perheestäni. Aloitin elämäni siellä nollasta: uudet kaverit, koulu, uusi kieli.

Virallisesti Eemil ei ole koskaan ollut parisuhteessa. Alle vuoden tapailusuhteita on kuitenkin ollut. 

– Seurustelusuhdetta on nykypäivänä vaikea määritellä. Olen miettinyt, olenko ollut koskaan rakastunut, mutta se on vaikeaa. Rakastunut en ole ollut, mutta ihastunut kyllä. Toivon, että täällä villassa rakkaus tulee. Spontaani ja avoin heittäytyjätyyppi veisi minulta jalat alta. 

Eemil aikoo hurmata kiinnostavan ihmisen luonteellaan ja tietysti viiksillään. 

– Olemalla itsevarma. Se riittää pitkälle. 

Hän uskalsi lähteä ohjelmaan mukaan, koska pitää itsensä haastamisesta. Tietysti hän toivoo löytävänsä myös rakkauden: tyttöystävän, josta tulee myöhemmin vaimo.

Love Island Suomi alkaa maanantaista lauantaihin MTV Katsomossa kello 20 ja MTV3-kanavalla kello 22:35. Jaksot löytyvät myös C Moresta. 

Lue myös:

    Uusimmat