Briteissä asuva Love Island -sinkku Mikaela, 27, etsii vierelleen suomalaista kumppania: "Parempaa parisuhdemateriaalia kuin lontoolaiset miehet"

Uusi Love Island Suomi -sinkku Mikaela lennähti Lontoosta rakkauden saarelle.

Love Island Suomi -villaan saatiin torstain jaksossa lisää naiskauneutta, kun rakkauden saarelle asteli kaksi uutta sinkkua, Maria, 21, ja Mikaela, 27.

Alun perin helsinkiläinen, mutta nyt noin neljän vuoden ajan Lontoossa asunut Mikaela työskentelee projektimanagerina pankissa. Kuntosalia ja pilatesta harrastava nainen kuvaa olevansa luonteeltaan hauska, itsevarma, rento ja ulospäinsuuntautunut.

Mikaelan ja hänen senhetkisen tapailukumppaninsa tiet erosivat viime vuoden loppupuolella juuri samoihin aikoihin, kun Love Island Suomi -ohjelman sinkkuhaku alkoi. Hän koki, että juuri tuolloin oli täydellinen aika hakea mukaan ohjelmaan.

Mikaela myöntää myös ikävöineensä suomalaisia miehiä, joka vauhditti hänen päätöstään hakea Love Islandiin. 

– Suomalaiset miehet ovat jotenkin niin rehtejä ihmisiä, ja ehkä parempaa parisuhdemateriaalia kuin lontoolaiset miehet, hän pohtii.

Luonne on Mikaelalle ulkonäköä merkittävämpi tekijä kumppanissa. Hänen unelmakumppaninsa on hauska, rento ja itsevarma ihminen, joka osaa ottaa tilanteen haltuun ja on huomion keskipisteenä. Hän kertoo myös kiinnostuvansa pitkistä miehistä.

Epävarmuus puolestaan on Mikaelalle punainen vaate.

– Yleensä epävarmuudesta tulee myös kontrollointia kumppania kohtaan, niin se on iso red flag, hän sanoo.

Mikaela kokee olevansa vihdoin valmis löytämään rinnalleen kumppanin ja rakastumaan. Aiemmin häntä jarrutteli taustalla oleva pitkä, noin viisi vuotta sitten päättynyt parisuhde, joka alkoi hänen ollessaan vielä melko nuori.

– Suurin pelkoni on, että olen parisuhteessa ja tajuan yhtäkkiä, etten ole edes kokenut sinkkuelämää. Halusin varmistaa, ettei tule mitään pelkoja, etten olisi elänyt villiä sinkkuelämää. Se villi sinkkuelämä vähän vain jatkui ja jatkui, oli liian hauskaa. Mutta nyt vihdoin olen kyllästynyt siihen, hän valottaa.

 Mikäli rakkauden saarelta löytyy oikeanlainen ihminen, olisi Mikaela ehdottoman valmis rakastumaan.

– Haluaisin syyn muuttaa takaisin Suomeen, ja rakkaus olisi todella hyvä syy.

Love Island Suomi alkaa maanantaista lauantaihin MTV Katsomossa kello 20 ja MTV3-kanavalla kello 22:35. Jaksot löytyvät myös C Moresta. 

Lue myös:

    Uusimmat