Love Island Suomen kolmanneksi tullut pari: "Selkeni tosi nopeasti, että..."

Sonjan vanhemmat välittävät pahoittelut Samulle 1:23
Katso video: Samun läheiset pistävät tiukan kysymyksen Samulle: milloin Sonja tulee katsomaan sukulaisia?

Samu ja Sonja sijoittuivat Love Island Suomi -finaalissa kolmanneksi.

Love Island Suomi -ohjelman neljäs kausi huipentui torstaina 20. heinäkuuta finaaliin, ja ohjelmassa kolmannelle sijalle katsojaäänten perusteella ylsivät Sonja ja Samu. Samu saapui rakkauden saarelle heti kauden avausjaksossa, kun taas Sonja asteli villalle kauden toisen viikon loppupuolella.

Sonja ja Samu kertovat MTV Uutisille finaalin olleen jännittävä paikka varsinkin siinä vaiheessa, kun kilpailijoille alettiin kertoa sijoituksia. Sonja vitsailee hänellä olevan kolmannen sijan kirous. Hänet nimittäin kruunattiin vuoden 2021 Miss Suomi -kilpailussa toiseksi perintöprinsessaksi, eli toisin sanoen kilpailun kolmanneksi.

Sonja toteaa, että kukapa ei haluaisi tulla kruunatuksi kisan voittajaksi. Kaikesta huolimatta kaksikko ajattelee, että kolmas sija oli heidän osaltaan oikeinkin ansaittu.

– Kun tulin tänne, niin ajattelin, että olisi jees, jos en tippuisi ensimmäisenä. Nyt on tosi hyvä fiilis siitä, että pääsin kokemaan koko reissun, Samu sanoo.

Sonja kertoo, että saapuessaan saarelle hän ei ollut edes ajatellut Samua potentiaalisena vaihtoehtona vierelleen. Ei kuitenkaan kulunut kuin pari päivää, ja Sonjan tunne Samusta oli kääntynyt päälaelleen. 

– Minulle selkeni tosi nopeasti, että kyllä Samu on se, josta olen kiinnostunut, Sonja kertaa.

Samu puolestaan kiinnostui Sonjasta heti tämän nähdessään.

Kaikki Love Island Suomi -ohjelman neljännen kauden jaksot MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat