Love Island Suomi -villan taakseen jättänyt kaksikko kertoo mielipiteensä villaa ravistelleesta kolmiodraamasta: "Vaikea tilanne"

1:29
Tunnemyllerryksen jälkeen aurinko pilkistää pilven takaa, kun Muhamed pyytää Niinaa tyttöystäväkseen. Saarelaiset pääsevät imitoimaan toisiaan päivän pelissä, joka saa naurun raikaamaan villassa. Ilo katkeaa lyhyeen, kun illalla saarelaiset kokoontuvat seuraavaan parinpudotukseen.

Saara ja Aleksi joutuivat katsojaäänestysten perusteella hyvästelemään Love Island Suomi -villan.

Love Island Suomen kolmas kausi viihdyttää televisiokatsojia enää tämän viikon ajan, ja lopun lähestyessä pareja lähetetään tiuhaan tahtiin kotimatkalle. Viimeisimmäksi villan joutuivat katsojaäänestyksen perusteella jättämään Eveliina ja Vili sekä Saara ja Aleksi.

Sekä Saara että Aleksi kertovat MTV Uutisille, että saarelaisista tuntuu muodostuneen kuin yksi iso perhe. Kaksikko osasi jo aavistaa, että seuraavaksi olisi heidän vuoronsa lähteä villan ovista ulos.

– Kun tuli ilmoitus, että kaksi paria putoaa, niin sitten kun vertasi itseään niihin tosi vahvoihin pareihin, niin ihan odotettavissa oli, Saara pohtii.

– Kyllä minä olin sen verran realistisena, kun tulin näin jälkikäteen ja siellä oli niitä tiettyjä vahvoja pareja, niin tiesin ja toivoin että he jatkavat, kun ne on ollut jo niin pitkään, niin se tekee pelkästään hyvää heille, Aleksi kertoo.

Viimeisimpien osallistujien joukossa saarelle tulleet Saara ja Aleksi kerkesivät tuntea toisensa vasta muutaman päivän ajan, eivätkä he tästä syystä ehtineet syventämään suhdettaan. Molemmat haluavat kuitenkin jatkaa toisiinsa tutustumista koto-Suomessa, eikä kumpikaan kiellä, etteivätkö he voisi joskus kiinnostua toisistaan ulkomaailmassa.

Love Islandin viime päivien polttavin puheenaihe on ollut dramaattinen kolmiodraama. Saarelta aikaisemmin tippunut Oona asteli takaisin villaan selvittääkseen välinsä Kimiin, joka Oonan lähdön jälkeen viihtyi tiiviisti Rosa F:n seurassa.

Tilanne näytteli suurta roolia villalla, ja lopuksi Kimi päätyi pitkän pallottelun jälkeen valitsemaan parikseen Oonan. Tämän seurauksena Rosa F päätti itse lähteä villalta.

Aleksi kertoo, että Kimin tilanteen sivusta seuraaminen tuntui pahalta. Hän kertoo säälineensä vaikean valinnan kanssa kamppailevaa ystäväänsä.

–  Kimin kanssa tuli niin hyvin juttuun ja se oli ehkä tärkein ihminen tuolla villassa, niin kyllä se oli surullista katsoa, että kuinka vaikeisiin tilanteisiin Kimi nyt joutui, Aleksi pohtii.

Aleksin mielestä Kimi teki kuitenkin oikean päätöksen valitessaan Oonan parikseen. Kimi oli Aleksin mukaan kertonut hänelle valintaa seuraavana päivänä, että päätös tuntuu oikealta.

Myös Saara uskoo, että Kimin päätös oli oikea.

– Vaikea tilanne kaikille kolmelle osapuolelle. Kyllä sen näki kaikista, että kaikki ovat siinä rehellisesti ja aidosti mukana ja siinä on isoja tunteita, Saara kuvailee.

Saaran mukaan kolmiodraaman puiminen vei paljon aikaa, eikä omaan pariin pystynyt samanaikaisesti liiemmin keskittymään. Hän kuitenkin sanoo, että ikävä tilanne yhdisti saarelaisia.

– Siinä kaikki olivat yhdessä ja tukemassa, hän kertoo.

Aleksi toivoo, että Oona ja Kimi veisivät Love Islandin voiton. Toisaalta hän kuitenkin pohtii, että myös Muhamed ja Niina ovat näyttäneet vahvuutensa parina. Saara puolestaan veikkaa, että voitto osuisi Kretelle ja Nicolle.

Love Island Suomen kolmas tuotantokausi maanantaista lauantaihin klo 21 alkaen AVAlla ja klo 20 mtv-palvelussa. Jaksot kuvataan vain vuorokautta aiemmin.

Love Island Suomen edelliset tuotantokaudet sekä Love Island UK:n näet mtv-palvelussa!


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja