Love Island -Isabella kommentoi, voisiko hänen ja ohjelmasta poistuneen Alin romanssi jatkua ulkomaailmassa

Isabella ja Ilari treffeillä 1:24
Isabella ja hänen finaaliparinsa Ilari treffeillä

Isabella kommentoi hänen ja Alin tilannetta.

Love Island Suomi -ohjelman neljäs kausi päättyi torstaina 20. heinäkuuta jännittävään finaaliin, jonne tiensä selvitti neljä paria: Josefiina ja Niko, Samu ja Sonja, Elviira ja Paulus sekä Isabella ja Ilari.

Katsojaäänten perusteella neljännelle sijalle ylsivät Isabella ja Ilari.

Isabella ja Ilari kertovat MTV Uutisille astelleensa finaaliin rauhallisin mielin. Kaksikko kertoo osanneensa odottaa olevansa neljännellä sijalla, sillä he olivat pitäneet yhtä vain reilun viikon verran, kun taas osa finaalipareista oli viihtynyt yhdessä jo kauden alkumetreiltä lähtien.

– Kun saimme unelmatreffimme, niin se oli meille ikään kuin oma finaali. Sen jälkeen vain nautimme loppureissusta rennoin ja hyvin fiiliksin, Ilari sanoo.

Ilari saapui rakkauden saarelle kauden loppupäässä, vain muutama viikko ennen finaalia, kun taas Isabella asteli villaan heti kauden avausjaksossa ensimmäisten kilpailijoiden joukossa.

Kauden ensimmäisessä parinvalinnassa Isabella pariutui Alin kanssa, ja kaksikko vietti tiiviisti aikaa keskenään. Orastava romanssi koki kuitenkin ikävän käänteen, kun Ali poistui toisella viikolla rakkauden saarelta vuonna 2018 saamansa pahoinpitelytuomion vuoksi. Tuomioon johtanut välikohtaus tapahtui vuonna 2016.

Ali kertoo muille jättävänsä Love Island -villan 3:26
Näin Ali kertoi saarelaisille lähdöstään.

Isabella kertoo, että Alin poistuttua villalta tuntui rakkauden saarella jatkaminen oudolta. Miehen lähtö kun tuli yllättäen, ja Isabella oli ehtinyt jo asennoitua siiihen, että hänellä oli vierellään hyvä pari, jonka seurassa hän viihtyi. 

– Kyllä se oli aluksi kieltämättä hankalaa. Piti miettiä saarelaisia uudella tavalla ja pohtia, mitä itse haluaa. Mutta kyllä se siitä sitten helpotti päivien kuluessa, hän sanoo.

Alin poistuttua saarelta Isabella vietti aikaa muun muassa Joonaksen ja Miron parina, mutta romanssi näiden kanssa ei kuitenkaan ottanut tuulta alleen. Kun Ilari sitten saapui saarelle, tulivat hän ja Isabella mainiosti juttuun.

– Heti kun puhuimme kahdestaan ensimmäisen kerran meillä oli niin hauskaa. Nauroimme koko ajan, ja kyllä minä silloin tiesin, että meillä klikkaa hyvin, Isabella kertaa hänen ja Ilarin ensitapaamista.

Isabella ei osaa vielä tässä vaiheessa sanoa näkeekö hän mahdollisuutta sille, että hänen ja Alin lempi voisi leimahtaa ulkomaailmassa uudelleen. Tilanteen arvioiminen vaatii sen, että Isabella ja Ali pääsevät keskustelemaan asiat halki.

– Meillä on ollut Ilarin kanssa kivaa ja oli Alinkin kanssa, mutta täytyy jutella ensin ja katsoa sen jälkeen, miltä jatko näyttää, hän tuumaa.

Ilarin mukaan hän ja Isabella eivät ole vielä sanoneet juuta tai jaata keskinäisensä suhteen tilasta tai sen jatkosta.

– Tiedämme, että ulkomaailmassa odottaa ihan erilainen ympäristö. Emme ole halunneet tehdä liikaa mitään päätöksiä mihinkään suuntaan tai lukittautua mihinkään, hän sanoo.

Meillä on ollut kivaa yhdessä, emmekä halua ottaa paineita ulkomaailmassakaan, Isabella komppaa.

Kaikki Love Island Suomi -ohjelman neljännen kauden jaksot MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat