Lotus-pomo nimesi Räikkösen korvaajaehdokkaat

Lotuksen F1-tallipäällikkö Eric Boullier vahvistaa, että Nico Hülkenberg ja Felipe Massa ovat kärkiehdokkaat Kimi Räikkösen korvaajaksi.

Boullierin mukaan tallin on kuitenkin varmistettava ensin rahoituksensa. Lotuksella on tälläkin kaudella ollut vaikeuksia muun muassa Räikkösen palkanmaksussa.

– Hülkenberg ja Massa ovat kaksi kuljettaja, joita pitää harkita heidän kokemuksensa ja profiilinsa takia, Boullier myöntää.

Viime viikonloppuna Etelä-Koreassa Sauberilla ajava Hülkenberg antoi upean taidonnäytteen pitämällä Lewis Hamiltonin ja Fernando Alonson takanaan sijoittuen neljänneksi. Massa pyörähti Ferrarillaan avausmutkassa, mutta nousi lopputuloksissa yhdeksänneksi.

Hülkenberg haluaa päätöksen tulevasta tallistaan lokakuun loppuun mennessä. Lotukselle voi tulla takarajan kanssa kiire. Talli kertoi kesäkuussa, että Infinity Racingin hankki 35 prosenttia Lotuksen osakkeista. Sopimus on yhä viimeistelemättä.

– Haluamme nyt päästä sopimukseen Infinityn kanssa, koska saisimme siitä ainakin varmuuden mennä seuraavaan vaiheeseen. Tämän lisäksi keskustelemme isosta sponsorisopimuksesta ja uskon meidän olevan lähellä. Sen varmistumisen jälkeen, meillä on varaa valita haluamamme kuljettaja. Se voi tapahtua huomenna tai ensi viikolla, mutten aio ottaa Nicoa tänne, jos meillä ei ole varaa häneen, Boullier vakuuttaa.

Lue myös:

    Uusimmat