Lotus-kuski muutti mieltään: "Heikki oikea valinta"

Katkeraan sävyyn Heikki Kovalaisen valinnasta puhunut Lotus-tallin varakuljettaja Davide Valsecchi myöntää nyt, että Kovalainen oli tallilta hyvä hankinta paikkaamaan Kimi Räikköstä.

Lotus ei uskaltanut antaa vastuuta Valsecchille taistellessaan edelleen kuljettajien MM-sarjan kakkostilasta. Italialainen sätti valinnan jälkeen, että Kovalaisen valinta oli hänelle isku vasten kasvoja.

– Olen vihainen, sillä hävisin Kovalaiselle, joka ei ole suuri mestari, ei edes aktiivikuski, ja jonka edelliset tulokset ovat viiden vuoden takaa, Valsecchi totesi ennen Austinin viikonloppua.

Nyt Valsecchi on muuttanut mieltään.

– Talli valitsi Kovalaisen ja se näyttää onnistuneen, joten he valitsivat mielestäni oikein. Pitää katsoa viikonlopun jälkeen, mutta kun ottaa huomioon, kuinka hyvin se on mennyt tähän asti, se oli mielestäni hyvä valinta, Valsecchi myöntää ESPN:n haastattelussa.

Hän kokee silti, että olisi itsekin pystynyt samaan.

– En kuitenkaan usko, että olin niin kaukana takana. Kun katsoo Romain Grosjeanin ja Kovalaisen välistä eroa, niin ehkä olisin pystynyt samaan, mutta meillä ei ole todisteita.

– Toivoin saavani paikan, mutta he kertoivat minulle, että pistetilanne on äärimmäisen tärkeä ja he haluavat todella taistella Ferrarin kanssa MM-sarjan kolmostilasta. Kovalainen oli ehkä varmempi valinta, Valsecchi sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat