"Tämä on ollut pahin painajaisemme, mutta myös suurin ihmeemme" – 18-vuotias mies ajautui väärälle kaistalle ja törmäsi rekan tankkiin räjähtävin seurauksin

Yhdysvaltain New Hampshiressa sattui viime viikolla järkyttävä onnettomuus, jonka kaikki osapuolet selvisivät kuitenkin hengissä. Kuten jutun lopusta löytyvältä videolta voi päätellä, kyseessä on suoranainen ihme.

Onnettomuus-Jeepin perässä ajaneen auton kojelautakamera tallensi, kuinka Jeepiä kuljettanut 18-vuotias nuorimies ajautui toistaiseksi tuntemattomasta syystä vastaantulevien kaistalle. 

– Hän on melko virkeä. Hän tunnistaa ihmisiä. Palovammat ovat parantuneet uskomattoman nopeasti. Hän pärjäilee, mutta aivovamma on aika vakava, 18-vuotiaan äiti kertoo.

– Tämä on ollut pahin painajaisemme, mutta myös suurin ihmeemme.

Viranomaiset ovat päässeet haastattelemaan kuljettajaa, mutta tällä ei ole minkäänlaista muistikuvaa onnettomuudesta tai siitä, miksi hän ajautui väärälle kaistalle.

18-vuotiaan pelastukseksi koitui kojelautakameralla varustetussa autossa olleet isä ja poika, jotka eivät jääneet tilanteessa toimettomiksi, vaan huolehtivat hänestä ensihoitajien saapumiseen asti. Kuljettaja vietiin sairaalaan helikopterilla.

Sairaalaan joutui myös rekkaa ajanut 66-vuotias mies, mutta hänen vammojaan kuvaillaan lieviksi.

Alla olevaa videota emme suosittele herkimmille katsojille.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja