Loppu erohuhuille: Tähtipari käveli vihdoin julkisesti käsi kädessä

Näyttelijäpari Eva Mendes ja Ryan Gosling katkaisivat erohuhuilta siivet kävelemällä käsi kädessä New Yorkissa.

Näyttelijä Eva Mendes, 38, osallistui aiemmin tällä viikolla Met-gaalaan yksin ja sai liikkeelle huhut siitä, että olisi eronnut poikaystävästään Ryan Goslingista, 31, kahdeksan kuukauden seurustelun jälkeen. Tähdet ovat pitäneet suhteestaan varsin matalaa profiilia koko seurustelunsa ajan, eivätkä ole haluneet näyttäytyä kuvissa yhdessä.

Pari laittoi kuitenkin erohuhuille stopin lähtemällä käsi kädessä kävelylle New Yorkissa. Gosling ja Mendes eivät ole puhuneet suhteestaan julkisesti juuri mitään, mutta hiljattain Mendes avautui USA Todaylle parisuhteestaan kysyttäessä seuraavasti:

– Tunnen oloni hiukan epävarmaksi, koska en voi olla olematta supertietoinen sanomisistani, kun olen niin suojelevainen. Se (suhde) on arvokas asia minulle, Mendes sanoi.

Pariskunta oli pukeutunut rennosti ja kävi hakemassa matkan varrella mukaansa kiinalaista ruokaa ja kahvia. Näyttelijät tapasivat toisensa The Place Beyond The Pines -elokuvan kuvauksissa. Mendes hehkutti poikaystävänsä näyttelijäntaitoja Marie Claire –lehdessä:

– En ole koskaan tuntenut itseäni niin luovaksi elokuvaa tehdessä. Hän on ihmeellinen.


Lue lisää:


MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat