Mainos

Lontoolaiset järkyttyivät uusista räjähdyksistä

Silminnäkijöiden mukaan metrojunissa syntyi monin paikoin paniikki.

Lontoon uudet räjähdykset ovat järkyttäneet pahoin kaupunkilaisia, jotka olivat vasta toipumassa kahden viikon takaisesta tragediasta.

-Istuin vaunussa ja luin kirjaa, kun haistoin savua, aivan kuin jotakin olisi palanut. Yhtäkkiä ihmiset joutuivat paniikkiin ja alkoivat huutaa. He talloivat toisiaan yrittäessään päästä ulos. Se oli kauheaa, kertoo Sosiane Mohellavi tapahtumista Warren Streetin asemalla.

Metromatkustaja Ivan McCracken sanoo kuulleensa italialaismieheltä tarkan kuvauksen Warren Streetin räjähdyksestä.

-Hän sanoi, että paikalla oli mies repun kanssa, ja äkkiä reppu räjähti. Räjähdys ei ollut kovin voimakas, mutta se leväytti repun auki. Mies huusi aivan kuin jokin olisi mennyt pieleen. Seuraavaksi kaikki ryntäsivät ulos junasta, McCracken kertoi tv-kanava Sky Newsille.

Silminnäkijät kertovat, että Ovalin asemalla junaan olisi astunut mies, joka heitti sisään ison mustan repun ja juoksi karkuun.

-Olin itse viereisessä vaunussa, ja yllättäen kuului pamaus, aivan kuin samppanjapullon korkin poksaus. En pitänyt sitä sen kummallisempana asiana, mutta sitten viereisestä vaunusta alkoi kuulua huutoa "savua, savua". Sitten eräs henkilökunnan edustaja käski kaikki ulos, kertoo nimettömänä pysytellyt silminnäkijä.

(MTV3-STT-AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.