Lomailijat saivat ilmoituksen kotiovella olevasta vieraasta – valvontakamerassa olikin tuttu näky: "Ajattelimme molemmat, että hyvänen aika..."

Kadonnut koira pääsi takaisin perheensä luo 12 vuoden jälkeen 1:08
KATSO MYÖS: Tämä kadonnut koira puolestaan pääsi takaisin perheensä luo 12 vuoden jälkeen.

Dexter-koira livisti lemmihotellista takaisin kotiin, kun omistajat olivat vielä lomalla. Karvaturrin helmikuussa sattuneesta pakomatkasta kertoi nyt kesäkuussa muun muassa New York Post.

Yhdysvaltain Kansasissa asuvat Jeremy ja Sarah Hensen olivat lomalla Las Vegasissa ja ajattelivat Dexter-koiransa olevan hoidossa lemmikkihotellissa, jonne olivat sen ennen matkan ajaksi vieneet.

Lomallaan he saivat yllättäen ovikameralta kännykkään ilmoituksen, että heidän kotitalonsa ovella oli joku. Jeremy ja Sarah yllättyivät täysin tajutessaan, että tuo joku oli Dexter. Se nojasi tassuillaan oveen ja vinkui, koska halusi tulla päästetyksi sisään. Alla olevalla videolla näkyy klippi valvontakameratalleentesta.

– Ajattelimme molemmat, että hyvänen aika, se on Dexter! Jeremy kertoo.

Jeremy yritti rauhoitella koiraa ovikameran kauittimen kautta sillä välin, kun lemmikkihotellin työntekijät tulisivat hakemaan sen. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Karkasi hoitopaikasta ennen aikojaan

Dexterin oli tarkoitus olla hoidossa hotellissa viisi päivää omistajiensa poissa ollessa, mutta kolmantena päivänä sen koti-ikävä kasvoi nähtävästi liian suureksi. Koti sijaitsee noin kolmen kilometrin päässä lemmikkihotellista. Jeremy kertoo, että karatakseen sen oli jotenkin täytynyt onnistua jotenkin pääsemään korkean aidan ohi.

– Tietenkään se ei ymmärtänyt, että emme olleet siellä, vaan ajatteli meidän olevan kotona. Ja se suhtautuu tehtäväänsä eli meidän suojelemiseemme hyvin vakavasti, Jeremy sanoo.

Pariskunta ei ole kovin yllättynyt siitä, että Dexter pääsi kotiin. He kuvailevat koiraansa paitsi päättäväiseksi myös erittäin fiksuksi.

– Älykkyytensä vuoksi se joutuu joskus pulaan, Jeremy lisää.

Lue myös:

    Uusimmat