Lola Odusoga ilmeilee reteässä lenkkikuvassa – murjaisi samalla vitsin kotikaupungistaan

Lola Odusoga suuntasi lenkkipolulle missikollegansa kanssa ja murjaisi Instagramissa vitsin kotikaupungistaan Turusta.

Vuoden 1996 Miss Suomi Lola Odusoga julkaisi keskiviikkoiltana Instagram-tilillään lenkkikuvan kesäisistä maisemista.

Hauskasti kuvassa ilmeilevä missilegenda vitsailee kuvatekstissä joutuneensa lenkillään salakuvaajan kohteeksi, mutta paljastaa samalla, kuinka asian laita todella on. 

– Mut salakuvattiin lenkillä... No ei, tää on Turku, täällä voi tapahtuu vaan että missit kuvaa toisiaan, Odusoga kirjoittaa nauruemojilla höystettynä viitaten siihen, että Turusta on perinteisesti tullut paljon missejä.  

Kuvatekstistä käy ilmi, että Odusogan lenkkiseurana oli Adriana Gerxhalija. Kosovolaistaustainen turkulaiskaunotar kruunattiin ensimmäiseksi perintöprinsessaksi Miss Suomi -finaalissa vuonna 2017.

– Kiitos tämänkin hetken ikuistamisesta my partner in crime, Odusoga kiittelee missikollegaansa.

Yhdeksi Suomen ikonisimmista misseistä noussut Odusoga sai missivuotensa aikana kritiikkiä reisistään ja ärräviastaan. Lisäksi kansalaiset jupisivat hänen ihonväristään, josta nousi valtaisa kohu sen jälkeen, kun Odusoga kruunattiin Miss Suomeksi.

42-vuotias malli työskentelee nykyään viihdemaailmassa juontajana. Odusoga on esiintynyt lukuisissa tv-sarjoissa ja ohjelmissa.

Hän julkaisi hiljattain Instagramissa puhuttelevan kirjoituksen, jossa hän kannusti naisia hyväksymään itsensä ja vartalonsa myös kesällä, jolloin suomalaiset kuoriutuvat toppatakeistaan ja alkavat kulkea vähemmissä vaatteissa.

– Ole armollinen itsellesi, äläkä pilaa kesää tai muuta osaa elämästä olemalla jatkuvasti tarkkailemassa itseäsi suurennuslasin kanssa virheitä etsien. Opettele hyväksymään itsesi ja vartalosi, olemaan ylpeä itsestäsi ja kehosi kokemuksista ja saavutuksista, Odusoga kirjoitti ja muistutti myös olemaan arvostelematta muita.

– Älä arvostele toisen ihmisen ulkonäköä, älä heitä kepeiksi vitseiksi verhottuja loukkauksia. Yksi kommentti voi muuttaa toisen ihmisen elämän pysyvästi, joten mieti mitä teollasi mahdollisesti aiheutat.

Lue myös:

    Uusimmat