20 kiloa laihduttanut missi Adriana Gerxhalija: "Jos minä pystyin, niin kaikki pystyvät siihen"

Adriana Gerxhalijan mukaan suuren elämänmuutoksen lähtökohta on vakaa päätös.

Vuoden 2017 Miss Suomi -kilpailun ensimmäinen perintöprinsessa Adriana Gerxhalija teki suuren elämänmuutoksen muutama vuosi sitten. 21-vuotias Gerxhalija laihdutti painostaan 20 kiloa.

MTV tapasi Gerxhalijan Rymy-Eetu-ravintolan 10-vuotissyntymäpäivillä. Hän kertoo, että muutos ei ollut missään nimessä helppo ja se vaati erittäin paljon sinnikkyyttä.

– Kyllä se oli sen arvoista, sillä siitä tuli niin paljon parempi olo. Välillä se tuntui pahalta, kun oli vaan ihan hirveä nälkä. Vaikka siis söisikin ihan tarpeeksi, mutta kun on tottunut syömään paljon suurempia määriä, niin kylläisyyden tunnetta ei tule. Mutta ei pidä vaan luovuttaa!

Elämänmuutos vaatii Gerxhalijan mukaan sinnikkyyttä ja vakaan päätöksen. Vaikka asiasta lipsuisi, se ei kuitenkaan hänen mukaansa ole millään lailla maailmanloppu.

– Virhe, minkä ihmiset usein tekevät, on että jos syön yhden suklaapalan, niin aloitanpa koko homman uudestaan maanantaina. Se logiikka ei kannata. Pitää antaa anteeksi itselleen ja jatkaa sitten seuraavana päivänä oikealle tielle ja eteenpäin.

Gerxhalija on puhunut asiasta paljon ja haluaa jatkossakin olla avoin sen suhteen. Varsinkin tähän aikaan vuodesta monet ihmiset kamppailevat samanlaisten ongelmien parissa. Hän haluaa kannustaa kaikkia eteenpäin. 

– Älkää luovuttako, se tapahtuu kyllä. Ja sanon tämän niin painavasti: jos minä pystyin, niin kaikki pystyvät siihen. Välillä olin vähän äkäinen ja tuntui pahalta, mutta kyllä se on sen arvoista kuitenkin. 

Lue myös:

    Uusimmat