Mainos

Loka lentää presidenttiehdokkaista Facebookissa - joko menee yli?

Presidentinvaaleissa käydään kiivasta finaalikierrosta, mutta ihmisten tunteet käyvät jopa yllättävänkin kuumina, kun katsoo yhteisöpalvelu Facebookiin kirjoitettuja kommentteja. Vihreiden presidenttiehdokasta Pekka Haavistoa ja kokoomuksen Sauli Niinistöä solvataan ihan surutta.

– Kyllä on Suomen kansa sekaisin kun homo pääsee toiselle kierrokselle……, eräs Facebook-käyttäjä kommentoi Facebookissa.

Pekka Haaviston kampanjapäällikkö Riikka Kämppi pitää solvaavaa kirjoittelua valitettavana. Kummatkin ehdokkaat ovat yrittäneet vedota kannattajiinsa, että keskustelu pysyisi asiallisena.

– Eivät nämä viestit yllätä. Tunteet käyvät kuumina. Ennen tunteet kävivät kuumina huoltoasemien kahviloissa, nyt sosiaalisessa mediassa. En tiedä sitten, mikä on taustalla. Onko se ihmisten paha olo vai mikä? Kämppi kyselee.

Myös Niinistön leirissä ollaan harmissaan Facebookissa leviävästä solvauskirjoittelusta. Myös Niinistö on saanut osakseen kirjoittelusta.

– Eiköhän tosta vi**n Sekoomuksesta oo saatu tarpeekseen? eräs käyttäjä kommentoi Faceboo-sivuillaan.

Sauli Niinistön kampanjan tiedotuksesta vastaavan Pete Pokkisen mukaan positiivista ja iloista palautetta on kuitenkin tullut enemmän kuin solvaavaa. Saman myöntää Haaviston kampanjapäällikkö Kämppi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.