Liz Taylor kärsii sydänvaivoista

Näyttelijä Elizabeth Taylor, 72, paljastaa harvinaisessa haastattelussa, että hän kärsii sydänoireista ja lamaannuttavista selkäydinvaivoista. Taylorilla on vaikeuksia jo hengittämisessä ja kävelemisessä, ja hänellä on aina hoitaja mukanaan.

Taylor puhui haastattelussa myös selkäongelmistaan. Hänen selkärankansa on niin pahasti vääntynyt, että hän kärsii jatkuvasti kivuista. Viime kuussa hänen selkärangastaan korjattiin leikkauksella seitsemän murtumaa. Lisäksi hän kertoo, että hänen sydämensä ei pysty enää pumppaamaan tarpeeksi verta muihin sisäelimiin, mikä aiheuttaa väsymystä, hengästystä ja kunnon hidasta heikkenemistä.

Taylorin sydänvian kaltainen tauti aiheuttaa hitaan kuoleman, kun sisäelimet lakkaavat toimimasta veren puutteen vuoksi. Taylor sanoo kuitenkin, ettei hän pelkää kuolemaa, sillä hän on ollut kuoleman partaalla jo muutaman kerran elämässään. Taylorin edustaja sanoo kuitenkin, että vaikka Taylorilla onkin terveysongelmia, hän voi yleisesti ottaen hyvin.

Kivusta ja sydänvaivoista huolimatta Taylor, joka on lopettanut näyttelemisen keskittääkseen energiansa aidsia vastaan kamppailemiseen, sanoo kestävänsä vaivansa sinnikkyytensä voimalla.

Lue myös:

    Uusimmat