Liverpoolin vuosikymmenten odotus päättymässä tyhjien katsomoiden eteen – Jürgen Kloppilta toive viranomaisille

Valioliigan mestaruudesta viiden pisteen päässä olevan Liverpoolin päävalmentaja Jürgen Klopp toivoo, että ensi viikon torstain kärkiottelu Manchester Cityä vastaan pelattaisiin Cityn kotistadionilla puolueettomalle pelikentälle siirtämisen sijaan.  

30 vuotta Valioliigan mestaruutta odottanut Liverpool on tällä hetkellä viranomaisten päätöksen varassa, siirretäänkö ottelu toiselle stadionille vai ei.

– Rehellisesti, toivon, että ottelu pelattaisiin Manchesterissa. Sen organisoiminen voi muuten olla todella vaikeaa, Klopp sanoi medialle ennen keskiviikkoillan Crystal Palace -ottelua.

Viranomaiset saattavat siirtää ottelun puolueettomalle kentälle Liverpoolin kannattajien vuoksi, joiden pelätään kokoontuvan stadionin ulkopuolelle juhlimaan joukkueen menestystä.

– En tiedä, miten se tapahtuisi, mutta se ei tapahtuisi Liverpoolissa, joten molempien joukkueiden olisi mentävä jonnekin, jossa molemmat tarvitsevat hotellin. Se on ainoa pulma, Klopp sanoi.

– Pelaamme siellä, mihin meidät lähetetään, mutta toivon sen olevan Manchesterissa. Odotan lopullista vahvistusta. Se olisi haaste molemmille joukkueille.

Lue myös:

    Uusimmat