Liverpoolin synkkä epäonni jatkuu: Nyt putosi tähtipelaajan korvaajakin, epäuskoinen Jürgen Klopp esitti avioliittovertauksen – ”Juuri se viimeinen asia, jota tarvitsimme”

Liverpoolin tiistai-illan 2-0-voitto Midtjyllandista sai karvaan sivumaun, kun hiljattain pitkälle sairaslomalle joutuneen tähtipuolustajan Virgil van Dijkin korvaajaksi asetettu Fabinho loukkaantui.

Puolustavana keskikenttäpelaajana tunnettu brasilialainen kärsi takareisivamman jo puolen tunnin pelin jälkeen.

Fabinho on toiminut Van Dijkin korvaajana siitä asti, kun hollantilainen loukkasi polvensa lokakuun 17. päivä törmättyään Everton-vahti Jordan Pickfordiin. Van Dijkin vamma vaatii leikkaushoitoa.

– Tämä oli juuri se viimeinen asia, jota tarvitsimme. Hän (Fabinho) piteli takareittään, ja se ei ole hyvä asia. Hän sanoi pystyvänsä jatkamaan ilman räjähtäviä spurtteja, mutta ei sellaisesta ole apua, Liverpoolin päävalmentaja Jürgen Klopp sanoi ottelun jälkeen.

– Katsotaan, tiedämme enemmän kuvauksen jälkeen, mutta selvästikään tilanne ei ole hyvä.

Kun myös Joel Matip oli tiistaina topparin paikalta sivussa loukkaantumisen vuoksi, Klopp lähetti kentälle 19-vuotiaan Rhys Williamsin Joe Gomezin topparipariksi.

– Rhys Williams on vasta 19-vuotias ja luulen, että hän on pelannut enemmän otteluita Mestarien liigassa kuin Valioliigassa – se on harvinaista. Selviämme kyllä, mutta tilanne on joukkueelle shokki, ja meidän on selvitettävä Fabinhon vamman laatu.

Klopp myönsi, että hallitseva Valioliigan mestari oli Midtjyllandia vastaan vaikeuksissa.

– Ilta oli vaikea. Tämä on hiukan kuin avioliitossa, on hyviä ja huonoja aikoja. Emme elä nyt huonoa aikaa, mutta haastavaa kyllä. Meidän on pysyttävä sataprosenttisesti yhdessä ja taisteltava rajummin, ja sen pojat tekivät tänä iltana.

Fabinho putoaa loukkaantumisensa myötä todennäköisesti sivuun myös Brasilian maajoukkueryhmästä marraskuun MM-karsintaotteluissa Venezuelaa ja Uruguayta vastaan.

Lue myös:

    Uusimmat